Vlad Morar, fotbalistul salajean care face cariera in Grecia, a venit acasa intr-o scurta vacanta

Fotbalistul salajean care face cariera in fotbalul elen, atacantul Vlad Morar, care a inceput fotbalul la Criseni, a venit pentru catva zile acasa, ocazie cu care ne-a dezvaluit cateva lucruri interesante din parcursul sau. Dupa ce a devenit campion cu Viitorul Constata, pe 30 iulie 2017, Vlad Morar a semnat contractul pe trei ani cu Panetolikos, din prima liga din Grecia, contract din care mai are doi ani. In primul an in Grecia, Vlad Morar a devenit un lider al echipei si un jucator important. A avut un aport semnificativ la realizarea obiectivului echipei, reusind sa marcheze 10 goluri. A ajuns astfel in primii patru atacanti din fotbalul elen. Cota de transfer i-a crescut de la 500.000 de euro la 700.000 de euro. 

rn

Vlad Morar are o experienta valoroasa in fotbalul românesc; a îmbracat tricoul Nationalei si pe cel al formatiilor "U" Cluj, Petrolul Ploiesti, ASA Târgu Mures si FC Viitorul Constanta. Cu echipa lui Gica Hagi, Vlad a reusit in 2017 sa cucereasca titlul national.
Vlad Morar a inceput pregatirea cu echipa sa, Panetolikos, pe 1 iulie. “n cantonamentul de pregatire a jucat trei meciuri amicale in care a reusit sa marcheze sase goluri – o tripla, o dubla si un gol in ultimul meci de pregatire in care a jucat doar primele 24 de minute.
Campionatul din Grecia incepe pe 26 august. Astazi, pe 1 august, Vlad Morar implineste 25 de ani.
"Am temrinat cu bine pregatirea fizica, fara accidentari si sunt pregatit suta la suta pentru startul campionatului. Am avut mai multe oferte de la echipe de fotbal din Europa si Asia, dar suntem inca la stadiul de discutii. Daca va fi o oferta clara, buna si petru mine si pentru club, vom lua o decizie impreuna. Daca nu ma transfer in aceasta vara, voi da totul pentru echipa si sper ca la anul sa prindem un loc de in cupele europene", ne-a declarat Vlad Morar.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *