februarie 9, 2023

Protestatarul impotriva PSD cu numerele de inmatriculare din Suedia este obstructionat

Politia i-a luat dreptul de a conduce si "analizeaza" o posibila infractiune a proprietarului masinii cu numere MU#E PSD, Suedia spune insa ca placutele sunt legale peste tot in Uniunea Europeana

rn

La o zi dupa ce a facut senzatie si in Salaj, joi 26 iulie, cu mesajul sau, romanului cu Audi-ul inmariculat in Suedia i-a fost luat dreptul de a conduce. Politia obstructioneaza protestul proprietarului masinii inmatriculate in Suedia cu numere preferentiale ce constituie un mesaj anti PSD.
Brigada Rutiera, preluata de agentiile de presa, transmite ca a fost întocmit dosar penal pe numele lui Razvan stefanescu, pe motiv ca automobilul nu are drept de circulatie în tara cu acele placute. Brigada Rutiera anunta si ca Inspectoratul General al Politiei Române a transmis, catre structurile teritoriale de politie, o adresa, prin care a solicitat sa analizeze daca se încalca legea.
Ambasadei Suediei în România a tinut sa clarifice oficial faptul ca placutele de înmatriculare personalizate, emise de Agentia suedeza de Transport, sunt valide pentru calatoriile în Uniunea Europeana.

rn

"Asta o numesc hartuire"

rn

Razvan stefanescu, posesorul autoturismului cu numarul M…EPSD, a declarat ca politia nu i-a adus nicio învinuire, de aceea considera ca este hartuit.
„Mi s-au cerut documentele, dupa 3 minute, mi-au spus ca numerele nu sunt valabile sa ca trebuie sa scot placutele. Am refuzat, ceea ce politistul a mers la masina, a scos numerele de înmatriculare, am filmat când le-a scos. (…) Am fost oprit la 5:50 dimineata (…). Trebuia sa ajung la mare. Eram cu baietelul meu de 8 ani. Mi-au spus sa merg cu ei la politie. (…) Mi-au dat o dovada, dar fara drept de a conduce, pe timp nelimitat, nu stiu. Sunt în vacanta aici. Eu locuiesc în Suedia, am venit sa cheltui bani în România. Masina e înmatriculata în aprilie. Când am înmatriculat masina cu M…IE PSD, am consultat DEX-ul si prima chestie scrie „gura”, „a amagi”, „a duce cu vorba”, exact ce face PSD. Cu numerele astea am vrut sa arat ca acestia sunt ei. A minti, de fapt. Asta e în DEX. (…) Vineri m-au oprit în Craiova, aveam dreptul sa circul, nu mi-au facut nimic. Acum, dupa doua zile, nu mai am dreptul”, a declarat Razvan stefanescu.
Acesta a mai precizat ca a fost oprit, în tara, de patru ori în trafic, desi nu a încalcat legea.
„Asta e a patra oara. (…) Probabil ca deranjez pe cineva. Asta o numesc hartuire”, a mai spus soferul la sediul Brigazii Rutiere.

rn

Proteste si val de critici pe pagina
de Facebook a Politiei Române

rn

Câteva zeci de persoane au protestat ieri în fata Brigazii Rutiere din Bucuresti fata de masura politistilor de a-i suspenda permisul si ridica placutele soferului masinii cu numerele „M…IEPSD”. Protestatarii spun ca s-a întrecut masura si cer demisia ministrului de Interne, Carmen Dan.
Multi utilizatori de Facebook au reactionat critic si au postat mesaje negative pe pagina Politiei Române, dupa ce ofiterii de la Brigada Rutiera au retinut placutele M..EPSD si i-au suspendat permisul lui Razvan stefanescu.
”Asa se face? Când PSD-ului nu îi convine ceva, dispare. Nu mai am pic de respect pentru politia româna, acum sunteti niste nimeni pentru mine. placutele de înmatriculare erau legale, ce era în capul vostru?”; "Institutie nereformata si profund comunista, care actioneaza doar la ordinele tovarasilor conducatori, indiferent de legalitatea ordinelor. Sa va fie rusine!”, sunt doua din mesaje. Un alt utilizator face trimitere la romanul ”1984”, scris de George Orwel. ”Politia mintii 1984. Atunci când orice afront asupra PSD-ului este pedepsit prin hartuire. Politia româna da dovada de unealta PSD mai mult decât îmi imaginam. Bezna mintii”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut