Tanara de 17 ani gasita spanzurata in spatele blocului

Politia a deschis dosar penal pentru act de violenta

rn

Descoperire macabra ieri dimineata in Zalau, cu putin inainte de ivirea zorilor. O tânara în vârsta de 17 ani a fost gasita spânzurata de un copac, pe strada Fabricii, in spatele blocului P42. Sesizarea la 112 a fost facuta in jurul orei 6.45, de un zalauan, iar politia, pompierii si ambulanta au ajuns in scurt timp la fata locului.
"Politia a fost sesizata printr-un apel la 112 ca in spatele blocului P42 din municipiul Zalau atarna intr-un copac o persoana spanzurata. Fata era in varsta de 17 ani si era domiciliata in municipiu. Se face dosar penal pentru act de violenta, iar medicul legist va constata cauza mortii”, a spus pentru Graiul Salajului purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Tincuta Dumuta.
Pompierii au fost cei care au dat jos trupul neinsufletit al fetei.
“Detasamentul de Pompieri Zalau a fost solicitat sa intervina marti dimineata pe strada Fabricii, pentru a degaja corpul unei persoane spanzurate de un copac. Pompierii ajunsi la fata locului au taiat franghia cu care era spanzurata victima”, ne-a spus Lucian Jacodi, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Salaj.
De la Serviciul Judetean de Ambulanta Salaj, dr. Ioan Cordea, medic de Urgenta, ne-a spus ca echipajul de pe ambulanta trimisa la fata locului a constatat ca fata era decedata la momentul interventiei, dar nu e clar de cat timp. Doar medicii legisti vor putea da mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *