ianuarie 31, 2023

Săptămâna Educației Globale, la Colegiul Tehnic ”API” Zalău

Pentru ediția din acest an a Săptămânii Educației Globale, Colegiul Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian” Zalău a implementat proiectul local intitulat ”Împreună, pentru un viitor mai bun!”

Prin intermediul acestuia, organizatorii și-au dorit să formeze un comportament ecologic prin metode creative, care să determine elevii să treacă de la nivelul declarativ al “iubitorului de natură”, la nivelul faptic de păstrător şi apărător al mediului înconjurător.

Elevii au realizat afişe, postere, machete pe tematica proiectului, iar activitatea s-a finalizat cu o expoziție la nivelul școlii. Au avut loc acțiuni de ecologizare, iar pentru a marca într-o manieră nonformală acest eveniment, elevii și profesorii liceului au organizat un flashmob: ,,Împreună vom face o lume mai bună”!

“Elevii au înțeles că Omul face parte din Natură, că resursele mediului sunt limitate, iar întreaga Planeta funcționează ca un sistem și că dereglările produse într-un compartiment se transmit în întregul circuit. Au conștientizat, astfel, importanţa protejării Planetei și au prezentat acțiuni ce trebuie realizate pentru protejarea mediului, pentru crearea unui viitor mai bun”, spun organizatorii.

sursa foto: facebook

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut