noiembrie 27, 2022

Casa de Pensii acordă audiențe la Șimleu, Jibou și Cehu

Sălăjenii care au nelămuriri sau probleme de soluționat în privința drepturilor care intră în atribuțiile Casei Județene de Pensii (CJP) Sălaj primesc acum o veste bună. Reprezentanții instituției au decis să reia activitatea de relații cu publicul și audiențe în celelalte orașe din județ – Șimleu Silvaniei, Jibou și Cehu Silvaniei, astfel încât oamenilor să le fie mai ușor să primească soluții avizate la problemele pe care le întâmpină.

Audiențele vor fi organizate la sediul primăriilor din cele trei orașe sălăjene, în zilele de vineri.

La Șimleu Silvaniei, se vor organiza audiențe în a doua vineri din lună, între orele 10:00 – 12:00; la Jibou, în a treia vineri din lună, între orele 10:00 – 12:00; iar la Cehu Silvaniei, în a patra vineri din lună, între orele 10:00 – 12:00.

La Zalău, activitatea de relații cu publicul și audiențe se desfăşoară la sediul Casei Județene de Pensii, de luni până joi, între orele 8:00-16:00, la Ghişeul 4.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *