S-au terminat lucrările pe strada Mircea cel Bătrân

Lucrările de reabilitare a străzii Mircea cel Bătrân din municipiu au ajuns la final. Tronsonul modernizat se află în partea de nord – est a oraşului, între strada Alexandru loan Cuza și strada Ştefan cel Mare.

Înainte de începerea lucrărilor, locuitorii din zonă aveau la dispoziție un drum din pământ şi, parţial, din piatră spartă, prezentând denivelări majore care puneau în pericol atât circulaţia rutieră, cât şi cea pietonală, din cauza lipsei trotuarelor şi utilizării accesului pietonal pe partea carosabilă. De asemenea, lipsa canalizării pluviale ducea la scurgerea apelor meteorice, în mod natural, pe suprafaţa carosabilă şi se revărsa apoi în strada Ştefan cel Mare.

În urma lucrărilor derulate de municipalitate, strada a fost asfaltată, s-au realizat trotuare pe ambele părți ale drumului, s-a refăcut canalizarea pluvială, a fost realizată o r eţea de infrastructură subterană pentru comunicaţii electronice.

Tronsonul reabilitat are o lungime totală de aproximativ 90 de metri. Lucrarea, executată de SC Citadin SRL în aproximativ o lună și jumătate, a costat 463.508 lei.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *