Prins că vindea haine și parfumuri contrafăcute

Un bărbat de 34 de ani, din Galați, a fost prins de polițiștii zălăuani vânzând haine și parfumuri contrafăcute.

Luni, 6 iunie, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că bărbatul face comerț cu produse falsificate.

Aceștia au constatat că gălățeanul ar fi oferit spre vânzare, în municipiul Zalău, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și parfumuri, toate purtând însemnele unor mărci consacrate, susceptibile de a fi contrafăcute.

Polițiștii au controlat autoturismul bărbatului și au descoperit mai multe astfel de bunuri.

Marfa, în valoare de peste 5.000 de lei, a fost confiscată.

În prezent, polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.