Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) a aprobat organizarea concursurilor pentru posturi în instituții sălăjene, atât pentru persoane cu studii medii, cât și pentru persoane cu studii superioare. Sunt vacante posturi la Zalău, Jibou și Pericei.

Primăria Municipiului Zalău organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor contractuale de execuție vacante din cadrul Direcției Patrimoniu, Serviciul administrare cinematograf „Scala”, inspector de specialitate, grad IA două posturi, referent casier, grad IA, un post și un post de îngrijitor.

Pentru funcția de inspector de specialitate, grad IA, sunt necesare studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și nu se solicită vechime în specialitatea studiilor. Pentru postul de referent casier sunt necesare studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat și nu este necesară vechime în specialitatea studiilor. Pentru postul vacant de îngrijitor sunt necesare studii medii/studii generale și nu se cere vechime în specialitatea studiilor.

Depunerea dosarelor se poate face până la data de 22 noiembrie 2021, ora 16.00. La data de 7 decembrie 2021, ora 10.00, va avea loc proba scrisă – în sala „Avram Iancu” a Primăriei Zalău, iar interviul va fi organizat la data și oră ce vor fi comunicate ulterior organizării probei scrise.

Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Zalău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante de muncitor întreținere. Sunt necesare studii medii, fără vechime în specialitatea studiilor. Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului, Proba practică va avea loc în 24 noiembrie 2021, ora 09.00, iar interviul în aceeași zi, la ora 12.00.

Școala Gimnazială nr. 1 Pericei organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de administrator financiar I/S.  Se cer studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul economic; vechime în muncă minimum 10 ani; vechime în specialitatea studiilor necesară ocupării postului: minimum 3 ani. În 17 noiembrie 2021, ora 14.00, expiră termenul pentru depunerea dosarelor. Proba scrisă va avea loc la 24 noiembrie 2021, ora 10.00. Proba practică, la 26 noiembrie 2021, ora 09.00, iar interviul, la data de 29 noiembrie 2021, ora 09.00.

Primăria Orașului Jibou organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de inspector de specialitate, grad IA.

Condițiile specifice necesare a fi îndeplinite pentru ocuparea postului sunt: nivelul studiilor – studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor inginerești; vechimea în specialitatea studiilor de minimum 5 ani. Proba scrisă va avea loc la data de 24 noiembrie 2021, ora 10:00, iar interviul, la 26 noiembrie 2021. Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției în termen de 10 zile de la publicarea anunțului.

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Speranța” din Zalău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de șofer microbuz școlar. Sunt necesare: diplomă de bacalaureat; permis de conducere categoriile B și D; experiență de minimum 3 ani în domeniu; atestat profesional pentru transport persoane, în termen de valabilitate; adeverință de la medicul de familie care să ateste starea de sănătate corespunzătoare; aviz psihologic de la cabinet autorizat; test PCR/antigen rapid sau dovada vaccinării. În 15 noiembrie 2021, ora 10.00 va avea loc proba scrisă, iar o zi mai târziu, la ora 10.00, interviul.