34 de milioane lei alocați programului Rabla pentru electrocasnice

0
157

O nouă sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice va fi lansată în ultima săptămână din această lună, iar voucherele vor putea fi folosite în luna decembrie în magazine. Programul are un buget de 34 de milioane de lei, sumă rămasă din bugetul inițial de 75 milioane de lei al acestui program lansat în luna mai. Se vor putea achiziționa frigidere, mașini de spălat, aspiratoare, dar și televizoare, tablete și laptopuri, condiția fiind să predați la schimb aparate similare vechi.

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat că programul va funcționa după același tipar ca și la edițiile anterioare. Va exista o perioadă de înscriere a persoanelor în program, apoi, săptămânal, vor fi scoase grupurile de aparate electrocasnice.

Voucherele au valori cuprinse între 200 de lei și 500 de lei, în funcție de aparatul ce urmează a fi achiziționat.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.