ianuarie 29, 2023

34 de milioane lei alocați programului Rabla pentru electrocasnice

O nouă sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice va fi lansată în ultima săptămână din această lună, iar voucherele vor putea fi folosite în luna decembrie în magazine. Programul are un buget de 34 de milioane de lei, sumă rămasă din bugetul inițial de 75 milioane de lei al acestui program lansat în luna mai. Se vor putea achiziționa frigidere, mașini de spălat, aspiratoare, dar și televizoare, tablete și laptopuri, condiția fiind să predați la schimb aparate similare vechi.

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat că programul va funcționa după același tipar ca și la edițiile anterioare. Va exista o perioadă de înscriere a persoanelor în program, apoi, săptămânal, vor fi scoase grupurile de aparate electrocasnice.

Voucherele au valori cuprinse între 200 de lei și 500 de lei, în funcție de aparatul ce urmează a fi achiziționat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut