MAE a confirmat ca un cetatean roman figureaza printre persoanele aflate la bordul avionului Airbus al companiei Air France care a disparut luni deasupra Oceanului Atlantic, fiind vorba despre o femeie. Biroul de presa al MAE a oferit aceasta informatie la solicitarea MEDIAFAX.
MAE precizeaza ca a fost informat de celula de criza a autoritatilor franceze ca pasagerul roman aflat la bordul avionului este femeie.
Un cetatean roman figureaza printre persoanele aflate la bordul avionului Airbus al companiei Air France care a disparut luni deasupra Oceanului Atlantic, a anuntat un purtator de cuvant al Air France, citat de AFP. Marea majoritate a celor 216 pasageri ai avionului Airbus A330, care efectua cursa Rio de Janeiro-Paris si care a disparut luni dimineata, erau brazilieni si francezi. Erau 80 de brazilieni si 73 de francezi, potrivit unei liste citite de purtatorul de cuvant al companiei franceze, Jorge Asuncao, la aeroportul international din Rio de Janeiro. La bordul aparatului se aflau de asemenea 18 germani, noua italieni, sase americani, cinci chinezi, patru ungari, doi spanioli, doi britanici, doi marocani si doi irlandezi. De asemenea, in avion se mai aflau un angolez, un argentinian, un belgian, un islandez, un norvegian, un polonez, un roman, un rus, un slovac, un suedez, un turc, un filipinez si un elvetian, mentioneaza sursa citata.