Motociclistul care vinde cu succes burgerul-jandarm, cu sos picanto-lacrimogen, participa la Biker Fest

Sorin Stanca, in varsta de 53 de ani, presedintele filialei Hells Angels MC Timisoara, participa la finele acestei saptamani la festivalul Biker Fest. Sorin se distinge prin faptul ca a luat atitudine fata de cele intamplate la interventia Jandarmeriei la protestul din 10 august intr-un mod cu totul inedit. 

rn

Dupa valul de indignare la adresa jandarmilor care au batut si gazat sute de oameni nevinovati la protestul de pe 10 august, in food-truck-ul lui Sorin Stanca, "Duba cu mâncare", a fost bagat în meniu un burger cu sos "picanto-lacrimogen”.
Noul produs se numeste Burgerul Jandarm, iar in detaliile produsului se specifica faptul ca manânci acest burger “pâna îti dau lacrimile”.
Ideea a prins, pentru ca multi români si-au dorit sa muste dintr-un jandarm dupa ce au vazut felul în care Jandarmeria s-a comportat la protestul Diasporei. În timpul festivalului international de bere artizanala Craft Art TM, din Timisoara, Duba cu mâncare, unde s-a servit Burgerul Jandarm, a avut un succes neasteptat.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *