februarie 9, 2023

O zalauanca, medic rezident la Oradea, si-a facut nume prost cu un mesaj de mahala impotriva protestatarilor din 10 august

Peste 1.000 de oameni au semnat o petitie pentru excluderea Sorinei Petrusan Dunca din profesia de medic

rn

Medic rezident la Oradea, Sorinea Petrusan Dunca, originara din Zalau, sotie de jandarm, a reusit sa castige antipatie record pe internet dupa un mesaj de o grosolanie nemarginita la adesa protestatarilor din 10 august din Piata Victoriei, care au manifestat impotriva coruptiei din politica.

rn

“Femeia jandarm suspecta de fractura de coloana cervicala: astia sunteti voi,cei de dreapta? PSD-ul e raul acestei tari? S-au întors de la cules capsuni si spalat babe la fund cei din DIASPORA sa se bata cu jandarmii? Sunteti cretini, ma? M-am saturat de cât puteti fi de prosti si de cretini, nu stiti nici macar pentru ce protestati. Veorica… da, e proasta. Dar tare prosti erau si prin alte guverne. M-am saturat sa vad toti analfabetii din lista, cum protesteaza ei. asta va e protestul oligofrenilor? O femeie, un cadru militar în carucior de acum în colo. si în încheiere, va doresc sa n-aveti noroc si sper sa va omoare jandarmii în bataie si pe voi si pe bradilalicul care se numeste Klau si condamna ”Vi-o-le-n-teee-le” asupra populatiei. Sper sa beti cu paiul câte zile mizerabile mai aveti de trait, ca sunteti prosti si e pacat sa traiti”, a fost mesajul scris de Sorina Petrusan Dunca pe Facebook.
Mesajul a atras atentia prin exprimare si a mobilizat publicul pe internet, in special pe facebook. Pe site-ul petitieonline.com, de exemplu, mai bine de 1.000 de oameni au semnat pana ieri, miercuri 22 august, o petitie pentru excluderea din profesia de medic a Sorinei Petrusan.
La scurt timp dupa ce a vazut care sunt reactiile la postarea ei, aceasta si-a închis contul. Cu toate acestea, internautii o critica în continuare pe diverse grupuri de facebook.
“Nebuna asta care numai medic nu se poate numi, trebuie data afara de urgenta. Este un pericol pentru pacientii ei si pentru cei care o sa urmeze sa-i trateze. Daca ii mai pasa cuiva de starea pacientilor, luati masuri urgent !!!!”, scrie, de exemplu, Raluca Bota din Baia Mare, pe site-ul petitieonline.com.
“Este inadmisibil un astfel de comportament si limbaj din partea unui cadru medical. Calca in picioare juramântul lui Hipocrate, pe care l-au depus când si-au început cariera medicala. Astfel de oameni sunt o rusine nu doar pentru domeniul medical, ci pentru întreaga omenire”, a fost un alt comentariu facut pe acelasi site, de catre Roxana Girdan, din Valencia.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut