noiembrie 29, 2022

Liberalii cer mai mult spațiu pentru partid

Liberalii salajeni vor sa-și dubleze spațiul sediului pe care îl au la ora actuala în cladirea fostului hotel Carpați, situat în zona Centrala, în apropiere de Cladire Transilvania. Sediul unde și-au desfașurat pâna anul acesta activitatea membrii PNL a fost cladirea albastra de lânga Muzeul Județean de pe strada Unirii, unde stateau alaturi de membrii PSD. Dupa fuziunea dintre PNL și vechiul PDL, însa, PNL Salaj și-a mutat sediul în fostul sediu al PDL-ului. Acesta este însa neîncapator pentru liberali. 

Pe ordinea de zi a Consiliului Local Zalau care se va reuni astazi, 14 decembrie, se afla un proiect de hotarâre prin care liberalii propun modificarea suprafeței care face obiectului contractului dintre PNL și Municipiul Zalau, în sensul <br>majorarii suprafeței de la 54,54 metri patrați, cât are în prezent sediul PNL (fost sediu PDL), la 118,38 de metri patrați. Suprafața de inventar a sediului PNL valoreaza 678.783 de lei, confrm reevaluarii realizate pe 31 decembrie 2012.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *