ianuarie 31, 2023

Tineri gasiti morti intr-un autoturism cu motorul pornit la intrarea in Bobota

Trei tineri au fost găsiți – doi morți și unul în stare de inconștiență – într-un autoturism staționat pe drumul european E 81, la intrarea în Bobota, lângă fântâna arteziană.

Autoritățile au fost anunțate prin 112 la ora 14.30 că trei tineri se află în autoturismul staționat cu motorul pornit și că nu dau semne că sunt în viață.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță de la Șimleu și o ambulanță SMURD. Echipajele au constatat că doi din cei trei tineri din mașină erau morți, iar al treilea era în stare de inconștiență, dar avea puls. I s-a acordat primul ajutor și de la Zalău a fost chemată încă o ambulanță cu medic, echipajul reușind resuscitarea tânărului, transportat apoi la Urgența Spitalului Județean.

Autoturismul avea numere de înmatricularee provizorii de Călărași stop_coloana și se presupune că tinerii au staționat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 4.00, pentru a se odihni în mașină. Autopsia a confirmat că s-au asfixiat din cauza gazelor de la motor.

Poliția spune că victimele sunt șoferul, de 23 de ani, din București, pasagerul din dreapta față, de 21 de ani, din Dâmbovița, iar tânărul care a scăpat cu viață este din București și are 31 de ani, în prezent fiind internat la Spitalul Județean Zalău.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut