Evaluare gratuită a scoliozei, la Aquarel!

În preajma Zilei Internaționale a Scoliozei, Aquarel vine în sprijinul copiilor, dar și al părinților, și oferă evaluări gratuite în vederea depistării unor eventuale probleme ale coloanei vertebrale. E nevoie doar de o simplă programare telefonică pentru a beneficia de consultațiile și sfaturile specialiștilor.

Scolioza, acea deformare în formă de S a coloanei vertebrale, afectează din ce în ce mai mulți copii. Printre factorii care pot favoriza deformarea coloanei se numără inclusiv băncile de la școală, care nu oferă posibilitatea unei posturi corecte a copilului, ghiozdanele prea grele, dar și sedentarismul.

Pe lângă problemele de ordin estetic pe care le determină, scolioza poate afecta sănătatea și calitatea vieții. Netratată, poate duce la probleme de respirație, la dureri de spate, poate tulbura somnul sau poate reduce capacitatea copilului de a face activități fizice.

“Dragi părinți, cu ocazia Zilei Internaționale a Scoliozei, Aquarel Spa vine în sprijinul populației tinere, între 8 -10 ani, fete și băieți, cu un consult și o evaluare gratuită în vederea depistării unei posibile scolioze. Evenimentul va avea loc duminică, 26 iunie, începând cu ora 14:00, pe bază de programare. Nu aveți nevoie de nimic, în afară de pantaloni scurți (și bustieră, în cazul fetelor) și o programare la numărul de telefon: 0790 002 892. Evaluările vor fi efectuate de către Dr. Ioana Rotaru, având o experiență de peste 15 ani, și kinetoterapeut Bogdan Vereș, specializat în tratamentul scoliozei. Pentru mai multe detalii, sunați la numărul de telefon 0790 002 892. Vă așteptăm cu drag!”, este mesajul transmis de echipa Aquarel.

Centrul Aquarel este situat în zona centrală a Zalăului, pe strada Parcului nr. 3, lângă clădirea Manager, în apropierea parcării din spatele Primăriei Zalău.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *