Sloturile clasice pe care să le joci în 2022

Avem mii de cuvinte scrise despre cum să câștigi la sloturi, ce jocuri de slot sunt profitabile și care sunt cele mai potrivite strategii pe care să le aplici în cazino. Dar am omis să vorbim și despre primele iubiri ale pasionaților de gambling, adică acele jocuri de slot construite în stil clasic, care sunt cunoscute de către toți jucătorii, care te fac să îți amintești de primele tale sesiuni de sloturi dintr-un cazino fizic sau online. Iată care sunt cele 5 sloturi clasice pe care le poți încerca în 2022 pentru a te putea distra, relaxa, dar și pentru a mai scoate câteva câștiguri.

Total Overdrive

Total Overdrive face parte din categoria de Aparate Gratis care sunt incluse în secțiunile și topurile de sloturi dedicate jucătorilor pasionați de sloturi. Total Overdrive este un joc foarte simplu, cu o sumedenie de funcții și bonusuri interesante, iar echipa de la Betsoft s-a asigurat că Total Overdrive este un slot cu 3 tamburi, cu 3 rânduri și cu doar 5 linii de plată sau posibilități prin care poți realiza câștiguri. Spunând toate acestea, până acum slotul este unul foarte clasic, respectă toate condițiile și ne oferă tot ceea ce avem nevoie pentru a putea demara sesiuni de sloturi de succes. Cu toate că Total Overdrive este un slot clasic și standard, acesta are și un aspect foarte futuristic, modern și bazat pe grafici colorate.

Cosmic Cat

Pisica Cosmică pare să nu fie un subiect pe baza căruia ai putea să construiești un slot sau un joc de noroc. Cu toate acestea, echipa de la Microgaming a creat un slot unde ecranul de joc este gazda unui personaj foarte simpatic. Cosmic Cat sau pisica cosmică are un ecran de joc compus din mai multe elemente. În prima parte sunt tamburii, iar în partea de jos sunt toate informațiile de care ai nevoie pentru a putea demara o sesiune de rotiri. Poți seta miza, numărul de rotiri, numărul de linii de plată, dar ai și un buton de spin.

Deși este un slot foarte clasic, ai dreptul să folosești o funcție de AutoPlay, poți profita de simbolurile WILD reprezentate de simbolul Cosmic Cat. Pentru că este un slot clasic standard, nu vei avea simboluri Scatter și nici simboluri bonus.

Fruit Zen

Fruit Zen are un ecran de joc foarte special. Toate elementele acestui slot sunt clasice și destul de simple. Nu vei găsi niciodată în acest slot ceva ce nu ai găsit și în sloturile clasice. Singurul lucru pe care îl vei observa este că fructele pare că plutesc pe tamburi. Nu există un chenar care să susțină simbolurile ceea ce face ca totul să pară foarte extravagant. Fruit Zen este un slot ce arată extrem de bine, dar nu iese cu nimic în evidență așa cum fac sloturile Megaways de exemplu. Betsoft a creat acest slot cu 10 linii de plată, 5 tamburi, un pariu maxim de 10 monede pe fiecare linie, dar și posibilitatea de a câștiga un jackpot de 250x miza ta. RTP-ul nu este încă cunoscut.

Double Whammy

În acest top avem și un slot creat de către Microgaming, un dezvoltator de top la nivel internațional. Double Wammy a fost lansat în Februarie 2002, făcându-l astfel unul dintre cele mai bune sloturi pentru această categorie. Este un slot cu RTP de 96.2%, valoare foarte mare pentru perioada în care a fost dezvoltat. Double Whammy este un slot cu volatilitate medie, adică numărul de runde câștigătoare este la fel de mare cu cele necâștigătoare. Câștigul maxim ce poate fi obținut la acest slot este de 166.7x miza. Double Whammy nu oferă jocuri bonus, rotiri gratuite, simboluri scatter. Din fericire, poți să găsești simboluri wild și te vei bucura de o tematică retro.

Mega Joker

Mega Joker este un slot produs de NetEnt și este unul dintre acele puține sloturi care pe ecranul de joc îți afișează un aparat mecanic. Adică nu vei vedea doar un ecran de joc ci întreg aparatul. Singurul lucru care lipsește din acest slot este acea manetă iconică pe care o întâlnit la sloturile mecanice. Este un slot care inspiră foarte multe elemente clasice din sloturi, dar îți oferă oportunitatea de a câștiga un jackpot progresiv. Mega Joker are un ecran de joc cu 5 linii de plată, 9 tamburi și atenție, un RTP de 99%!

RTP-ul este o valoare procentuală foarte importantă într-un astfel de slot. Când ai un slot cu 99% RTP, asta înseamnă că el va returna pe termen lung, 99% din toate investițiile efectuate pe el.

Concluzie

Dacă aveai nevoie de câteva sloturi clasice, acum le ai. Încearcă-le și vezi care ți se potrivește. Nu uita că sloturile clasice sunt diferite de cele cu design clasic produse în 2022. Mult noroc!

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *