Dia Guard Divino si Autovip, pregatite pentru Campionatul Regional de la Arad.

Cele doua grupari vor reprezenta Salajul la aceasta competitie importanta si ambele au în plan sa obtina un loc fruntas care sa le asigure calificarea la Campionatul National
Campionatul judetean din Liga 1 de minifotbal s-a terminat saptamâna trecuta, iar acum toata atentia se îndreapta spre Campionatele Regionale, care vor avea loc de vineri si pâna duminica, la Arad (Nord-Vest), Bistrita (Nord-Est), Craiova (Sud-Vest) si Ploiesti (Sud-Est). Batalia este un apriga pentru celelalte 19 locuri care duc la Campionatul National de la Alba Iulia, prima echipa calificata din oficiu la Turneul Final fiind GT Sport Alba Iulia, în calitate de gazda.si Salajul spera sa fie reprezentat chiar de doua echipe la Campionatul Natioanl, iar în acest sens, Dia Guard Divino si Autovip vor încerca sa se claseze în primele cinci locuri la Campionatul Regional de la Arad.
Campioana Salajului – Dia Guard Divino face parte din Grupa D, alaturi de Lin&Ema Alba Iulia, Aptiv Sânnicolau Mare, AC Luciano Arad si Bad Boys Oradea, în timp ce vicecampioana Autovip a fost repartizata în Grupa C, cu Râncan Baia Mare, Luceafarul Floresti, Young Boys Cugir si soimii simand. Sunt patru grupe a câte cinci echipe, iar primele doua se califica în sferturi. Pentru aceasta faza, meciurile se vor stabili prin tragere la sorti, iar învingatoarele din sferturi se califica în semifinale si au automat au locul asigurat la Campionatul National de la Alba Iulia. Pentru ultimul loc ce duce la turneul de la Alba Iulia, adica pentru poztia a cincea se va da o lupta între învinsele din sferturi.
În ceea ce le priveste pe cele doua reprezentante ale Salajului, sa spunem ca sunt optimiste, iar Dia Guard Divino îsi propune chiar sa ajunga în finala. “Suntem încrezatori ca putem ajunge în primele patru echipe si chiar sa putem juca finala. În acest an ne dorim mai mult decât am obtinut anul trecut, desi grupa noastra este destul de dificila si jucam cu echipele ce anul trecut s-au clasat pe locurile 5 si 6”, a spus Flore Pop, delegatul de la Dia Guard Divino.
si Autovip se gândeste la primele cinci locuri care sa o duca la Campionatul National.
”În primul si primul rând, obiectivul nostru este sa iesim din grupa. Vom lua fiecare meci în parte si vom încerca sa obtinem cât mai mult. Daca vom ajunge în sferturi, cu siguranta vom trage pentru a prinde un loc ce duce la Campionatul National. Avem o grupa destul de accesibila si cred ca ne vom bate la primul loc cu Luceafarul Floresti. Suntem optimisti, mai ales ca vom avea tot lotul la dispozitie”, a spus Ovidiu turcas, delegatul de la Autovip.
Dia Guard Divino va juca primul meci din grupa, vineri, de la ora 14.00 cu Aptiv Sânicolau Mare, în timp ce Autovip va debuta la aceasta competitie tot vineri, de la ora 16.00, cu Young Boys Cugir.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *