DGADP Zalau a facut-o de oaie

Marcaje trasate in dorul lelii – lipsa totala de profesionalism si interes pentru lucrarile facute pe bani publici pentru a deservi cetatenii

rn

Lucratorii de la DGADP – Biroul managementul traficului, condus de fostul director al institutiei, Aurel Bican, au facut-o de oaie. Angajatii coordonati de seful Aurel Bican au inceput recent sa revopseasca marcajele rutiere de pe carosabil, numai ca, din ce trebuia sa iasa, marcaje perfect trasate care sa ghideze participantii la trafic, a iesit o lucrare de tot rasul Zalaului. Cetatenii au constatat repede prostia facuta de muncitorii DGADP, au facut fotografii si au umplut site-urile de socializare cu imagini care ilustreaza clar lipsa de profesionalism si de interes fata de lucrarea facuta pe bani publici, pentru public – marcajele rutiere au fost trasate stramb, fara nici o noima.

rn

Directorul DGADP spune ca de vina
este seful Biroului managementul traficului

rn

Am luat legatura cu Adrian Marcel, noul director general al DGADP Zalau, viitoare SADP, care ne-a declarat ca face cercetari si spune ca cel responsabil este Aurel Bican.
"Cunoastem situatia prezentata cu privire la modul in care au fost realizate lucrarile de trasare a marcajelor rutiere. Am inceput o analiza si facem verificari, masuratori, iar in cel mult o saptamana vom prezenta concluziile. Responsabil pentru situatia creata este seful Biroului Managmentul traficului, Aurel Bican", a spus directorul DGADP.

rn

Viceprimarul Balajel spune ca angajatii vor
suporta paguba, inclusiv costul vopselei

rn

Viceprimarul Zalaului, Teodor Balajel, care are in subordine si DGADP Zalau, ne-a declarat ca atat seful echipei, cat si muncitorii sunt buni de plata si vor fi sanctionati la salariu.
"Le vom imputa costurile cu vopseaua si orele de manopera nu le vor fi platite. Vom lua masuri disciplinare impotriva sefului biroului, Aurel Bican. A fost trimis corpul de control pentru a stabili pagubele. Inspectorii vor intocmi un raport, iar pagubele stabilite vor fi recuperate integral de la cei care se fac vinovati. Angajatii vor fi sanctionati cu penalizari la salariu. Primaria Zalau nu accepta niciun rabat de la calitate in ceea ce priveste executia lucrarilor, indiferent de tipul acestora", ne-a declarat ferm vicele Teodor Balajel.

rn

Si angajatii Citadin au comis-o recent
ca la Caracal langa Stpitalul Vechi

rn

Angajatii Primariei Zalau au mai facut furori pe facebook si in aprilie, cand cei de la Citadin au lucrat la modernizare spatiului în zona Spitalului Spitalului Vechi. Iar cum s-a lucrat a constatat un zalauan care a vrut sa traverseze luni pe la trecerea de pietoni din apropiere, trecere prevazuta cu semafor. Cetateanul a postat pe facebook o fotografie in care arata ca semaforul din fata Spitalului Vechi a fost inconjurat de zidul de sprijin facut de Citadin, devenind imposibil pentru pietoni sa aiba acces la buton pentru a schimba culoarea semaforului. Dupa ce zalauanii au luat in deradere munca lui Dorel de la Citadin, lucrarea a fost corectata
De amintit ca, recent, cand salariile muncitorilor Primariei au fost marite consistent, primarul Ionel Ciunt spunea ca pana acum au fost platiti prost si au lucrat prost, iar odata ce sunt platiti bine vor lucra bine.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut