La aceasta intrecere, zalauanca a reusit sa o invinga fara probleme pe Andreea Dospina, locul III la Campionatul european de anul trecut.
Localitatea Targu-Secuiesc a fost, in perioada 8-10 mai, gazda finalei pe tara a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar, la tenis masa. La aceasta competitie au participat castigatorii fazelor judetene, Salajul fiind reprezentat de Andrada Vincze, de la Liceul Pedagogic „Gheorghe Sincai” Zalau si Alin Ciupe, de la Colegiul National „Silvania” Zalau.
O comportare fara greseala a avut-o Andrada Vincze, care a cucerit medalia de aur in urma unui joc foarte bun facut in fata „bronzului” european de anul trecut, Andreea Dospina (legitimata la LPS Hidroconstructia Slatina, iar la competitie, a reprezentat judetul Olt). Zalauanca a invins-o in finala cu scorul de 4-1, dominand-o foarte clar. „Andrada a jucat extraordinar in finala. Noi o cunoastem foarte bine pe sportiva din Slatina, iar suprizele pregatite au dat rezultate”, a declarat Victor Puie, antrenorul sportivei legitimate la CSS-CSM „Armatura” Zalau.
Celalalt sportiv care a re-prezentat judetul Salaj, Alin Ciupe, a avut o evolutie modesta, terminand intrecerea doar pe locul patru. Andrada Vincze si Alin Ciupe au fost insotiti la Targu-Secuiesc de profesorul Laurean Flonta, de la Liceul Pedagogic „Gheorghe Sincai” Zalau.