Viitorul Zalau a castigat turneul ”Play for you, play for Europe”

Sambata, 9 mai, s-a disputat pe terenul de fotbal al Bazei Sportive Viitorul, din Hereclean, turneul “Play for you, play for Europe”, destinat copiilor cu varsta intre 7-9 ani. Intrecerea a fost organizata de Consiliul Judetean Salaj. La start s-au aliniat echipele Viitorul Zalau, FC Zalau, Ambia Zalau, FC Silvania Simleu Silvaniei.
In urma jocurilor disputate cu multa dorinta din partea copiilor de a castiga si de a se afirma, competitia a fost castigata de Viitorul Zalau, care a invins in prima partida, formatia Ambia cu 5-1, a facut egal 1-1, cu FC Zalau, iar in derby-ul turneului, Viitorul a castigat, cu 1-0, in fata simleuanilor de la Silvania.
In urma acestui turneu adjudecat, Viitorul Zalau va participa in perioada 29-31 mai, la un turneu International de fotbal pentru copii, la Nowy-Sacz, in Polonia. Costurile legate de deplasare vor fi suportate de Consiliul Judetean Salaj, Asociatia Regionala de Fotbal Nowy-Sacz si Asociatia de Fotbal din Varsovia (Polonia).
Iata si lotul de jucatori ai formatiei CS Viitorul Zalau: Florin Pop, Andrei Crisan, David Chis, Raul Tarau, Iustin Ardelean, Alex Talos, Vlad But, Stefan Tarlea, David Terhes, Gabriel Dragomir, Mihai Parau. Manager general, Daniel Sabau, antrenor Marius Cosma.
Rezultatele intrecerii: Ambia-Viitorul 1-5, Silvania-FC Zalau 3-1, Silvania-Ambia 5-0, Viitorul-FC Zalau 1-1, Ambia-FC Zalau 0-6, Silvania-Viitorul 0-1.
Clasamentul turneului
1. Viitorul Zalau 9 pct,
2. Silvania Simleu 8 pct,
3. FC Zalau 5 pct,
4. Ambia 0 pct.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *