Tanara de 17 ani gasita spanzurata in spatele blocului

Politia a deschis dosar penal pentru act de violenta

rn

Descoperire macabra ieri dimineata in Zalau, cu putin inainte de ivirea zorilor. O tânara în vârsta de 17 ani a fost gasita spânzurata de un copac, pe strada Fabricii, in spatele blocului P42. Sesizarea la 112 a fost facuta in jurul orei 6.45, de un zalauan, iar politia, pompierii si ambulanta au ajuns in scurt timp la fata locului.
"Politia a fost sesizata printr-un apel la 112 ca in spatele blocului P42 din municipiul Zalau atarna intr-un copac o persoana spanzurata. Fata era in varsta de 17 ani si era domiciliata in municipiu. Se face dosar penal pentru act de violenta, iar medicul legist va constata cauza mortii”, a spus pentru Graiul Salajului purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Tincuta Dumuta.
Pompierii au fost cei care au dat jos trupul neinsufletit al fetei.
“Detasamentul de Pompieri Zalau a fost solicitat sa intervina marti dimineata pe strada Fabricii, pentru a degaja corpul unei persoane spanzurate de un copac. Pompierii ajunsi la fata locului au taiat franghia cu care era spanzurata victima”, ne-a spus Lucian Jacodi, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Salaj.
De la Serviciul Judetean de Ambulanta Salaj, dr. Ioan Cordea, medic de Urgenta, ne-a spus ca echipajul de pe ambulanta trimisa la fata locului a constatat ca fata era decedata la momentul interventiei, dar nu e clar de cat timp. Doar medicii legisti vor putea da mai multe detalii.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *