Leo Dal Bosco: Grupul nostru unit a facut diferenta în meciul cu Arcada Galati

Capitanul de la Volei Municipal Zalau considera ca un merit la victoria de sâmbata l-au avut si suporterii, care au fost “al saptelea jucator”

rn

Volei Municipal Zalau si-a continuat seria buna din campionat si a obtinut a patra victorie consecutiva de 3 puncte. Gruparea de sub Meses s-a impus sâmbata cu 3 – 1 în derby-ul cu vicecampioana Arcada Galati, partida care a fost foarte disputata, dar si echilibrata.
În toate cele patru seturi, scorul a fost unul strâns, dar pâna la urma, Volei Municipal Zalau a avut câstig de cauza, iar “capitanul” Leo Dal Bosco este de parere ca diferenta a facut-o grupul unit al Zalaului.
Totodata, voleibalistul este de parere ca si publicul a avut un merit la acest succes.
“Am evoluat foarte bine cu Arcada Galati si am obtinut o victorie foarte importanta. Dupa cum mai spuneam, când beneficiem de sprijinul suporterilor este mult mai usor, deoarece ei sunt precum al saptea jucator de pe teren. A fost un meci echilibrat, ambele echipe au jucat bine, dar trebuie sa mentinem acest ritm. Cred ca diferenta a facut-o grupul nostru unit. Ne asteapta un meci greu cu CSM Bucuresti. Trebuie sa ramânem concentrati si sa muncim din greu pentru ca urmeaza o perioada încarcata si orice meci va fi greu”, ne-a declarat Leo Dal Bosco, care a fost cel mai bun jucator al Zalaului, cu 19 puncte.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *