octombrie 1, 2022

Patru hoti din Creaca retinuti de Politie

Politistii Sectiei 4 Politie Rurala Ileanda, impreuna cu politisti din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, au efectuat, sambata 17 noiembrie a.c., trei perchezitii domiciliare la locuintele unor persoane banuite de mai multe infractiuni de furt calificat. Patru persoane au fost retinute.
La data de 17 noiembrie a.c., Politistii Sectiei 4 Politie Rurala Ileanda, impreuna cu politisti din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, au efectuat trei perchezitii domiciliare, pe raza comunei Creaca, la locuintele a patru persoane, cu varste cuprinse intre 18 si 31 de ani, banuite de comiterea a sase infractiuni de furt calificat si o tentativa la infractiunea de furt calificat.
Din probatoriul administrat in cauza s-a stabilit ca, in perioada 4-12 noiembrie a.c., acestia au patruns in anexele gospodaresti a sapte persoane din comuna Letca, de unde au sustras mai multe bunuri (acumulatori auto, aparat de sudura, ro?i de autoturism, flex, ma?ina de gaurit, drujbe etc.). Toate faptele au fost comise in timpul noptii.
Prejudiciul cauzat in aceste fapte penale se ridica la aproximativ 20000 de lei, pana in prezent fiind recuperat 80% si urmeaza a fi restituit partilor vatamate.
in baza ordonantei de retinere emisa de politisti, la data de 19 noiembrie a.c., persoanele banuite de comiterea faptelor au fost retinute si depuse in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Salaj, iar astazi vor fi prezentate Parchetului de pe langa Judecatoria Jibou cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul comiterii infractiunilor de furt calificat si tentativa la infractiunea de furt calificat.
Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a acestora.

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.