februarie 9, 2023

Gheorghe Tadici NU mai pregateste Nationala de tineret

“Acum este o alta generatie, iar eu mi-am terminat treaba în vara, dupa Campionatul Mondial”, ne-a informat antrenorul

rn

Liga Nationala de handbal feminin si-a încheiat conturile pentru anul 2018, iar tot la final de saptamâna au avut loc si ultimele meciuri din cupele europene, din acest an. În atentie a intrat echipa nationala, care a început pregatirile pentru Campionatul European din Franta si s-a reunit la Bucuresti, acolo unde la final de saptamâna va avea loc a 50-a editie a Trofeului Carpati.
Alaturi de România mai participa puternicele nationale ale Serbiei si Rusiei, dar si România B, în lotul careia a fost convocata si Paula Teodorescu. Tot în aceasta perioada va începe pregatirile si Nationala de tineret, care are un cantonament la Rm. Vâlcea, dar si un turneu în Rusia.
De pregatirea nationalei de tineret nu se mai ocupa însa Gheorghe Tadici, având în vedere ca acum este o alta generatie de vârsta.
“Nationala de tineret este formata acum dintr-o alta generatie, iar eu mi-am terminat treaba în vara, dupa Campionatul Mondial. Junioarele din sezonul trecut au trecut acum la tineret si din câte stiu Carmen Amariei se va ocupa de pregatirea lor. Eu ma voi focusa acum doar pe echipa de club de la Zalau”, ne-a informat Gheorghe Tadici.
Tehnicianul de la HC Zalau a fost selectionerul nationalei de tineret în perioada noiembrie 2017 – iulie 2018 si le-a calificat pe “tricolore” la Campionatul Mondial din Ungaria, unde România s-a clasat pe locul 8.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut