Zalauanul Andrei Indreies debuteaza in cinematografie in Franta, cu rolul principal in Paranormal Investigation

Zalauanul Andrei Indries a jucat rolul principal al filmului Paranormal Investigation, care a avut premiera vineri, 13 aprilie, la Paris. Este o productie francezo-romano-canadiana, filmata la Paris, in regia lui Franck Phelizon. 

rn

Genul filmului este "horror", iar producatorul principal al filmului este Baril Production, din Romania, cu coproductia celor de la G Groupe X – Franta, A Paris Productions – Franta, Sonomar Productions – Canada si Flair Productions – Franta.
Actorul principal este Andrei Idries, un zalauan in varsta de 29 de ani, stabilit de mai multa vreme in Fanta. Filmul il mai are in departamentul de relatia cu presa si pe zalauanul Ardelean Cosmin Vasile.
"Andrei Indries m-a fascinat prin carisma si naturaletea de care a dat dovada, emanând o emotie puternica, fiind o persoana aparte, cu un urias potential în actorie. Acest lucru m-a facut sa îl invit la un stagiu de actorie, ceea ce avea sa îmi demonstreze ca impresia initiala nu a fost una eronata", spune realizatorul Frank Phelizon, cel care a mai realizat si filmele Les Amours Secrets si Kickback, o comedie premiata la Festivalul de la Cannes.
Zalauanul Andrei Indries joaca in film rolul unui emigrant român, pe care il cheama tot Andrei. Acesta traieste în Franta, investigator în fenomene paranormale, care cu ajutorul unor metode specifice va încerca sa desluseasca un mister. Înzestrat cu abilitati rare, Andrei încearca sa patrunda în mintea lui Dylan Duval pentru a afla daca acesta este cu adevarat posedat de Diavol sau este doar un alt caz de psihoza. Filmul ruleaza acum in cinematografele din Paris, urmand ca anul acesta sa ajunga si in Romania.

rn

Andrei a invatat la Liceul Tehnologic
"Voievodul Gelu" din Zalau si a emigrat

rn

Andrei Indries s-a nascut la Zalau, unde a urmat studiile la Liceul Tehnologic "Voievodul Gelu" din Zalau. A luat calea strainatatii, ajungand in Franta. Spune ca filmul reprezinta debutul sau in cinematografie.
"Acest film reprezinta debutul meu in cinematografie, fiind primul film in care interpretez un rol. ”nca de la debut interpretez un rol principal atât de important si minunat; pentru acest lucru tin sa ii multumesc lui Franck Phelizon, pentru încrederea acordata, dupa un an in care am muncit împreuna in domeniul cinematografiei. Sunt foarte mândru de acest film, la care am muncit mult si care îmi permite sa ma regasesc in acest personaj de investigator.
Cinematografia a fost un vis ascuns si inaccesibil devenit realitate datorita acestei întâlniri cu Franck Phelizon pe care viata mi-a oferit-o. Ma simt pregatit pentru toate viitoarele provocari cinematografice, pentru ca cinematografia a devenit principala mea pasiune", ne-a declarat Andrei Indries.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *