Vremea va fi calduroasa in judetul Salaj pana duminica, 16 iunie

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o informare de disconfort termic si manifestari de instabilitate atmosferica valabila in toata tara incepand de vineri, 14 iunie, ora 11:00, pana duminica, 16 iunie, la ora 23:00.
"In intervalul mentionat, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile vestice si sudice va fi izolat caniculara. Indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si va depasi usor pragul critic de 80 de unitati cu precadere in zonele de campie", potrivit www.vremea.ido.ro.
La orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si va depasi usor pragul critic de 80 de unitati cu precadere in zonele de campie. indeosebi dupa-amiaza si seara, instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata la deal si la munte si local in celelalte regiuni. Vor fi perioade in care va ploua torential, vor fi descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si caderi de grindina. in intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 15…25 l/mp si izolat 35…40 l/mp.

rn

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *