Volei Municipal Zalau abordeaza fara emotii returul cu Buducnost din Cupa Challenge

Dupa o victorie categorica cu 3 – 0 obtinuta in Muntenegru, gruparea antrenata de Nikolay Jeliazkov este ca si calificata in 16-zecimile Cupei Challenge, dar isi doreste o victorie si in returul de marti, care va avea loc la Zalau

rn

Marti, ora 18.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalau:
Volei Municipal Zalau – Buducnost Podgorica
Volei Municipal Zalau si-a inceput cu elan aventura europeana din acest sezon si a castigat cu 3 – 0 mansa tur cu Buducnost Podgorica, din prima faza a Cupei Challenge. Dupa acest rezultat, formatia antrenata de Nikolay Jeliazkov este ca si calificata in 16-zecimile competitiei europene, dar pana sa ajunga acolo isi doreste o victorie si in meciul retur, care va avea loc marti, de la ora 18.00, in Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalau.
De doua seturi mai are nevoie Volei Municipal Zalau pentru a ajunge in 16-zecimi, insa la ce modest a aratat echipa din Muntenegru, pare greu de crezut ca elevii lui Nikolay Jeliazkvo nu vor reusi acest lucru, mai ales ca acum zalauanii isi propun un parcurs european cat mai lung. Daca obtine calificarea, Volei Municipal Zalau va avea parte de un duel romanesc in 16-zecimi cu Steaua Bucuresti, formatie care este deja calificata in aceasta faza datorita locului 3 pe care l-a ocupat la finalul sezonului trecut.
inaintea meciului de marti, zalauanii au si moral bun, dupa ce au castigat si meciul din campionat cu Unirea Dej, rezultat in urma caruia, Volei Municipal Zalau a urcat in fotoliul de lider din Divizia A1.
“Buducnost are o echipa tanara si talentata, de viitor, dar speram sa obtinem acelasi rezultat si in meciul retur de la Zalau”, a spus Nikolay Jeliazkov dupa partida tur.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *