Veniți la colinde să fim ”Împreună pentru Anda”

Anda Ciobanu vă așteaptă să-i fiți alături vineri, 17 decembrie, la Catedrala Sfânta Vineri din Zalău, unde este organizat un concert de colinde caritabil – ”Împreună pentru Anda”.

Evenimentul va începe la ora 17.00 și face parte din seria de acțiuni caritabile organizate în ultimele zile pentru ca tânăra Anda Ciobanu să poată aduna suma de bani de care are nevoie pentru multiplele operații și tratamente necesare în bătălia cu formele de cancer cu care a fost diagnosticată.

Concertul va fi susținut de părintele Marius Ciprian Pop, de Grupul vocal ”Zestrea” al Casei Municipale de Cultură din Zalău coordonat de prof. Rodica Pop Seling și de interpreții sălăjeni Ionuț Albert, Ionuț Coste și Claudiu Costinaș, iar parteneri media ai evenimentului sunt Graiul Sălajului, alături de ziarele și televiziunile locale.

”Vreau să mulțumesc din suflet tuturor celor care, prin diverse modalități, au ales să mă sprijine! Îmi doresc să veniți la concertul de colinde, indiferent dacă veți dona sau nu. Suntem în postul sărbătorii sfinte a Crăciunului și cred că nimic nu este întâmplător. Acest eveniment îl văd ca pe o ocazie de a fi cu toții împreună după această perioadă dificilă a lumii, privată de interacțiune umană, uneori plină de frică și chiar de dezbinare. Îmi doresc să ne încărcăm sufletul cu rugăciune și frumoasele colinde, să ne pregătim sufletește pentru Crăciun. Ceea ce mi s-a întâmplat mie în aceste zile, să văd alături de mine oameni de toate vârstele, din toate colțurile județului, din țară, din străinătate, este copleșitor și este o dovadă că nu suntem singuri, că putem depăși obstacolele vieții mai ușor dacă suntem sinceri, empatici, solidari. Vă mulțumesc încă o dată pentru tot și vă aștept vineri la catedrala Sfânta Vineri din Zalău”, este mesajul Andei Ciobanu pentru sălăjeni.

Vă reamintim faptul că Anda are de depășit câteva intervenții chirurgicale programate în luna ianuarie, ale căror costuri ajung la 50 de mii de euro. În cazul în care se vor aduna mai mulți bani decât este necesar pentru Anda Ciobanu, banii vor fi redirecționați spre alte cazuri medicale.

Intrarea la concertul de colinde este liberă, iar cei care doresc vor putea dona bani în urnele special amplasate la intrarea în Catedrala Sfânta Vineri.

De asemenea, bani se pot dona și în conturile Revolut deschise pe numele Anda Maria Ciobanu

RO70BREL0005501088820100 – în lei

LT573250014975253445 – în euro

Firmele care doresc să redirecționeze din impozitul pe profit sau să facă donații o pot contacta pe Anda sau Asociația Helios Hannah.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *