Codruț Boticaș, un tânăr de 22 de ani, din Ciumărna, a făcut furori vineri seara la „Românii au talent”, la PRO TV. Sălăjeanul, un maestru al rimelor compuse pe loc, a impresionat membrii juriului, care l-au trimis în etapa următoare a competiției.

Imediat după terminarea liceului, tânărul spune că a plecat la muncă în Marea Britanie. Lucrează la un depozit de haine, dar marea sa pasiune e muzica. Mai exact, rimele. A urmărit pe Youtube numeroase battle-uri de freestyle, apoi a început să compună și el. Inspirația îi vine instant și reușește să pună laolaltă cuvinte care, aparent, nu au ce căuta într-o propoziție.

Pe scenă, Codruț a mărturisit că se bucură de sprijinul întregii familii, mai puțin al bunicii, care-l încurajează să muncească, în loc să se pregătească pentru o carieră artistică.

https://www.facebook.com/romaniiautalent/videos/1044867476063426

Juriul a apreciat prestația tânărului din Ciumărna, iar Mihai Bobonete îl vede chiar câștigător al competiției. „Dacă ar fi să pariez, aș paria pe tine că o să ai podiumul anul ăsta. Tu ești un român talentat și ai venit exact unde trebuie”, i-a spus juratul. Andra și Andi Moisescu s-au declarat și ei încântați de talentul sălăjeanului în a face rime spontane, folosind cuvintele alese de jurați.

Sursa foto: Facebook