Un nou deces a fost inregistrat in Salaj


Un nou deces provocat de coronavirus a fost inregistrat in Salaj. Este vorba despre un barbat de 53 de ani, care a fost confirmat pozitiv in data de 6 iulie. Barbatul avea si alte boli asociate, sepsis nespecificat, insuficienta respiratorie cronica, steatoza hepatica si etilism cronic.

În momentul de fata, potrivit datelor de la Institutia Prefectului Salaj, nu exista persoane aflate în carantina institutionalizata. Numarul persoanelor confirmate cu coronavirus a ajuns la 121 de cazuri dintre care: 98 persoane externate, 8 persoane internate, iar 15 persoane au decedat.

Directia de Sanatate Publica Salaj face apel, în continuare, catre cetateni sa dea dovada de responsabilitate, sa respecte normele de conduita sanitara si distantare interpersonala, precum si reglementarile în vigoare impuse în vederea prevenirii si limitarii extinderii infectiilor cu virusul SARS-CoV-2.

2 Replies to “Un nou deces a fost inregistrat in Salaj”

  1. cum zicea nepoata defunctului ancheta dsp a fost facuta din birou de pe scaun la telefoane , defunctul a intrat in contact cu foarte multa lume, inclusiv la servici, sa faca bine sa faca anchete corecte fiindca altfel vor avea oameni pe constiinta

  2. Ne omoara ignoranta autoritatilor, nu Covid-ul! In acea comunitate din care face parte defunctul nimeni nu ia nicio masura. Cine rezista, rezista! Cine moare, moare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *