Trupul zalauanului inecat in Somes a fost gasit dupa patru ore de cautari

Trupul lui Ortelecan Flaviu, zalauanul de 41 de ani care s-a înecat duminica în Somes a fost gasit de pompieri dupa mai bine de patru ore de cautari. Prietenii victimei, cu care acesta se afla la scaldat în apropiere de Ciocmani, au apelat la 112 dupa ce au constatat ca Flaviu a fost tras de curent spre mijlocul râului si nu l-au mai vazut.
Pompierii sectiei Jibou au fost solicitati sa intervina la ora 15.38. S-a intervenit cu ajutorul barcii pneumatice. Trupul neînsufletit al lui Ortelecan Flaviu a fost gasit în jurului orei 20.00, în apropierea locului în care s-a înecat.
“Zona în care a fost gasit trupul victimei este destul de periculoasa. Actiunea a fost dificila; sase pompierii au cautat stop_coloana destul de mult, au mers si în aval, si în amonte. Nu a fost nevoie de scafandri. Trupul victimei a fost scos din apa si predat mai departe organelor abilitate”, ne-a declarat ieri Cuibus Paul, purtatorul de cuvânt al ISU Salaj.
Grupul din care facea parte si Ortelecan Flaviu s-a oprit duminica dupa masa sa faca o baie în râul Somes între localitatile Ciocmani, comuna Babeni, si Surduc, în zona balastierei.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *