SJ 01 PLZ s-a botit

Frumusete de Dacie MCV a Politiei locale din Zalau a fost botita intr-un accident petrecut zilele trecute pe strada Kossuth. 

In 5 iunie, la ora 08.20 dimineata, la intersectia dintre strazile Kossuth si Andrei Saguna a avut loc o coliziune intre o autoutilitara inmatriculata in Satu-Mare, apartinand lantului de magazine “Unicarm”, si autospeciala Serviciului Rutier al Politiei Locale Zalau, reiese din informatiile furnizate de IPJ Salaj. Politia spune ca ciocnirea dintre cele doua autovehicule a avut loc pe fondul neadaptarii vitezei in curba, iar vinovat se face soferul masinii Unicarm, care a fost sanctioant contraventional cu 870 de lei pentru neadaptarea vitezei de deplasare in curba. Ambii soferi au fost testati cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Accidentul a fost solutionat ca si tamponare. Autospeciala Politiei Locale se afla in service-ul Dacia Service din Zalau, iar pana la finalizarea reparatiei, politistii locali folosesc o duba.
Biroul de presa al Primariei Zalau spune ca autovehiculul Politiei Locale Dacia MCV SJ 01 PLZ se deplasa regulamentar înspre Str. Kossuth, iar din sens opus a aparut autoutilitara SM 63 UNA, apartinand S.C. UNICARM Satu Mare, care a intrat pe contrasens si a acrosat masina Politiei Locale. A fost anuntata Politia Municipiului Zalau, care s-a prezentat la fata locului.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *