Secretarul de stat Bogdan Ilea pleacă din Ministerul Justiției

Sălăjeanul Bogdan Ilea, secretar de stat în Ministerul Justiției, își anunță, printr-o postare pe Facebook, plecarea din instituția condusă de Alina Gorghiu și reîntoarcerea la avocatură.

“După trei ani în care am îndeplinit mandatul de secretar de stat în Ministerul Justiției, revin în avocatură.

Principala mea prioritate pe durata mandatului de secretar de stat a fost să-mi servesc țara cu profesionalism și integritate.

Plec din Ministerul Justiției cu o bogată experiență profesională care îmi va fi utilă în viața de avocat. Adresez mulțumiri pentru buna colaborare ministrului justiției, Alina Gorghiu, și tuturor colegilor cu care am dus la bun sfârșit multe proiecte și am gestionat situații complicate.

Gânduri bune tuturor!”, a scris Bogdan Ilea.

Bogdan Ilea este avocat din anul 2005. În 2015, la 33 de ani, a fost ales decan al Baroului Sălaj, devenind cel mai tânăr decan din țară și membru de drept al Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România. În 2019, a fost ales în Comisia Permanentă a UNBR fiind și aici cel mai tânăr membru, și, totodată, o premieră ca un reprezentant al unui barou mic să ajungă într-o astfel de structură.

A fost numit secretar de stat în Ministerul Justiției printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîțu, în februarie 2021.

About Author

One Reply to “Secretarul de stat Bogdan Ilea pleacă din Ministerul Justiției”

  1. Poate a adunat atatia ani sa:si plateasca izolatia termica a cabinetului de avocatura.A avut tupeul sa plateasca numai jumatate din pret, restul fiind nevoiti proprietarii sa plateasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *