ianuarie 29, 2023

Omul de afaceri și politicianul sălăjean Viorel Stanca s-a stins din viață, vineri dimineață, la vârsta de 67 de ani, într-un spital din Cluj-Napoca.

Viorel Stanca a fost un important om de afaceri și nume sonor al politicii sălăjene și naționale. Până în 1992, a fost căpitan de securitate-contrainformații și fost ofițer de informații. În anul 2006 a devenit singurul om de afaceri sălăjean în top 300 al celor mai bogați români. Până în anul 2008 a fost președintele PD Sălaj, iar în 2012 era președintele PRM Sălaj.

A candidat de-a lungul anilor pentru diverse funcții în administrația județeană. De numele său se leagă cariera politică a multora dintre actualii lideri politici locali și naționali.

Dumnezeu să îl ierte!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut