septembrie 23, 2023

Rodica Albert rămâne managerul Spitalului Județean de Urgență Zalău

2

Rodica Albert este, în continuare, manager al Spitalului Județean de Urgenă Zalău, după ce a promovat concursul organizat pentru ocuparea acestui post.

Anterior concursului, a deținut această poziție ca interimar, fiind numită în martie 2021, de către Consiliul Judeţean Sălaj, după ce fostul manager, Georgeta Fiţ, care ocupase postul prin concurs la începutul anului 2020, a demisionat.

Etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs avut loc în 21 august și a fost eliminatorie, iar etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management s-a desfășurat în 25 august.

La concursul pentru postul de manager al celei mai mari unități spitalicești din județ s-au înscris, inițial, două persoane. Unul dintre candidați a fost respins deoarece nu a prezentat dovada absolvirii unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, condiție prevăzută în anunțul de participare la concurs.

Rodica Albert a primit nota 9,80 la evaluarea proiectului de management și nota 9,83 la evaluarea abilităților manageriale, fiind declarată <admis> cu media 9,82.

De profesie jurist, Rodica Albert a ocupat, anterior venirii sale la Spitalul Județean de Urgență Zalău, funcţia de director relaţii comerciale la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj.

2 thoughts on “Rodica Albert rămâne managerul Spitalului Județean de Urgență Zalău

  1. Și ce merit are cântărețul în notele obținute de concurentă (?) Sau chiar are și trebuie, musai, să apară în poză.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut