RADAR SPORTIV

Echipele de fotbal din Salaj, fac calcule , care mai raman, care se mai infiinteaza,care deblocheaza baremele de arbitraje restante!

rn

Se mai spune , ca, unii >delegati> , mai vocali,
vor fi trasi pe dreapta, adica in tribuna, sau la marginea gardului imprejmuitor! Se fac schimburi de poze, de pe facebook, pe interioare,de pe mobile personale devenind
publice! Nu mai avem arbitri la Comisia UEFA,Kyros Vassaras,seful CCA, din
2014,pierzand locul! Continua cercetarile pentru completarea posturilor la noul club infiintat, SCM Zalau, din randul celor mai competenti in domeniu.
George Puscas, este in echipa idela a Europei,U 21 alaturi de Nobel, Klosterman, Takh, Henrikcs, Dahoud, Ruiz, Valejo ,Cebalas, Olmo, Waldschmidt, deci companie selecta.
Potrivit , gsp.ro, fiecare campioana de judet, promovata in Liga III-a, a sarbatorit, intr-un fel anume.Langa Craiova, Tractorul Cetate a cumparat sampanie de la magazinul comunal, racorind atmosfera caniculara! Ozana Tg. Neamt, a sarbatorit pe manele, Fortuna Becicherecu Mic, a promovat cu primarul titular! Gilortul Tg. Carbunesti, din Gorj, a sarbatorit in strada calificarea in dauna celor din Strehaia-Mehedinti! Meci cu peripetii la Team Sageta-Buzau,,muncitorii au sapat in pamant, sa aduca poarta la nivel! La Zalau,cei de la Unirea Mirsid, potrivit surselor, vor sarbatori , saptamana viitoare, la una din cabanele preferate ale staff-ului.!

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *