Paula Todoran alearga la Campionatul European de la Amsterdam

 “Aceasta competitie importanta reprezinta pentru mine o ultima verificare foarte importanta înaintea Jocurilor Olimpice”, ne-a marturisit atleta


În aceasta perioada, Paula Todoran se afla la Amsterdam, unde urmeaza sa alerge duminica la cursa de semimaraton din cadrul Campionatului European. Pentru atleta legitimata la CSM Zalau si antrenata de Mirel Seisanu aceasta competitie este o ultima verificare înaintea Jocurilor Olimpice de la Rio.

“Sunt într-o perioada de modelare a maratonului de la Jocurile Olimpice, iar acest Campionat European este ultima verificare foarte importanta pentru mine. Îmi doresc sa fac o cursa foarte buna si sa îmi imbunatatesc cel mai bun timp realizat de mine. Vreau sa reprezint cu mare cinste România si municipiul Zalau”, ne-a declarat Paula Todoran. stop_coloana

Ultima competitie de semimaraton la care a participat sportiva a fost semimaratonul de la Helsinki, de luna trecuta. Atleta a câstigat competitia, cu timpul de 1 ora, 16 minute si 4 secunde.

Prin aceasta participare la Europene, Paula îsi poate a adauga înca o medalie stralucitoare în palmares, înaintea Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia, care se vor desfasura în perioada 5–21 august 2016. Sportiva antrenata de Mirel Seisanu s-a calificat la Olimpiada în urma rezultatului obtinut în luna februarie la maratonul de la Sevilla. Atleta a trecut prima linia de sosire cu timpul de 2 ore, 36 de minute si 44 de secunde, asigurându-si biletul spre Rio de Janeiro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *