Luptătorii de la CSS Zalău, din nou pe podiumul național. George Prodan și-a adjudecat AURUL

Campionatul Național de Cadeți la Lupte și Cupa României de Seniori, desfășurate la Târgu Mureș în perioada 9-11 noiembrie, au adus rezultate foarte bune pentru luptătorii și antrenorii de la Clubul Sportiv Școlar și ai Clubului Sportiv Municipal Zalău.

Sportivul George Prodan a obținut din nou medalia de aur la categoria 45 de kilograme, devenind astfel campion național, la scurt timp după ce și Nicoleta Pașcalău a obținut medalia de aur la Campionatul Naţional Individual U15.

Tot în urmă cu o săptămână, de la CSS Zalău au urcat pe podium în competiția de la Călărași şi David Antonio (48 kg), Matteo Biriş (62 kg), ambii medaliaţi cu argint, dar şi Denis Petruş (57 kg) și Sebastian Pocola (68 kg), ambii medaliaţi cu bronz. S-au remarcat și Giulia Pop (48 kg) şi Andrei Lucaciu (68 kg), ambii clasându-se pe locul 5.

În ce proivește sportivii pregătiţi de Cristian Crişan la CSM Zalău și aceștia au avut parte de o competiție cu rezultate frumoase. Mario Criste (38 kg) a obţinut medalia de argint, David Rus, medaliat cu bronz la categoria 85 kg, iar Marcel Rostaş (32 kg) a obținut locul 5 şi David Văduva (36 kg) – locul 7.

”CSS & CSM Zalău au participat cu șase sportivi Cadeți și un sportiv Senior și au obținut la Cadeți o medalie de aur prin sportivul Prodan George – categoria 45 kg, medalia de Bronz pentru Ghirean Sebastian la categoria 110 kg, locul 5 pentru Maireștean Cătălin la categoria 71kg, locul 6 – David Antonio la categoria 48 kg, locul 7 pentru Ardelean Sorin la categoria 110 kg, iar la SENIORI, Crișan Cristian s-a clasat pe locul 7 la categoria 65 kg Seniori. Pe cluburi CSS Zalău a obținut 59 de puncte clasându-se pe locul 4 la doar 6 puncte de locul 3. Am încheiat acest an competișional cu un frumoas palmares de 26 de medalii la toate nivelurile și o medalie de aur la Campionatul Balcanic prin George Prodan. Le mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit pentru a putea obține aceste frumoase rezultate, conducerii Clubului Sportiv Școlar Zalău, colegilor profesori /diriginți și familiilor pentru încredere, sponsorilor noștri pentru a ne putea antrena și deplasa la competiții, astfel încât să aduem la Zalău un palmares cât mai bogat”, a declarat antrenorul Ghiță Panc.

Cei trei antrenori care au muncit cu sportivii luptători sunt Gheorghe Panc, Ioan Pantea şi Cristian Crişan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *