Ludovic Orban despre inchiderea spitalelor: Este FAKE NEWS. Nu mi se pare normal

Premierul desemnat, Ludovic Orban a declarat ca informatia potrivit careia PNL ar urma sa inchida spitale este falsa, si ca aceasta nu va tine in fata opiniei publice.

rn

"In ceea ce priveste dimensionarea aparatului administrativ, aceasta se face in functie de nevoile societatii, de nevoile fiecarui domeniu in parte, de nevoile de asigurare de servicii de calitate in toate domeniile. Ca atare, sa nu confundam declaratiile cu prevederile din programul de guvernare. Nu mi se pare normal ca dintr-un paragraf din programul de guvernare sa se nasca un FAKE NEWS ca noi vom inchide spitale. Nu scrie nicaieri, asa cum este difuzat pe scara larga, pe site-uri oficiale a unui partid politic, ca noi inchidem spitale, sa dam si lista. Un asemenea fake news nu tine, pentru ca oamenii vor vedea ca spitalul respectiv nu se inchide, ba din contra, va functiona mai bine", a spus Ludovic Orban la audierea lui Victor Costache, ministrul propus pentru portofoliul de la Sanatate, potrivit dcnews.ro.

rn

Marti, 29 octombrie, ministrul propus al Sanatatii in Guvernul Orban, Victor Costache a primit aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului. El a primit 13 voturi "pentru", un vot "impotriva" si 4 abtineri.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *