Imobil din Salaj (poligonul Aghires?) pe masa Guvernului interimar Orban 1.

 

rn

Sa fie 13 februarie 2020 o zi cu noroc pentru soseaua de centura a Zalaului? Printre proiectele incluse joi, pe agenda de sedinta a Guvernului interimar Orban 1, se regaseste proiectul de hotarâre privind aprobarea unor modificari si completari în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului aflate în administrarea Ministerului Apararii Naţionale, situate în diverse si judete, printre care se regaseste si judetul Salaj.

rn

In proiectul aflat pe ordinea sedintei, anexele 1 si 2 care ne-ar putea spune despre ce imobil din Salaj este vorba, este specificat ca acestea nu sunt publicate, fiind clasificate conform legii.

rn

In ce priveste Salajul, un imobil al MAPN-ului la care ar putea fi "actualizata adresa postala" este poligonul Aghires, poligon care de prea mult timp, blocheaza dezvoltarea orasului si intarzie ne permis de mult investitia lucrarilor la soseaua de centura a Municipiului Zalau. Sa vedem daca "omul locului" asa cum a fost denumit in scrisoarea deschisa adresata de catre conducerea Primariei Zalau catre Ministrul Tranporturilor, Lucian Bode va reusi sa deblocheze lucrurile, indiferent daca vor fi anticipate sau nu anticiapte, in ce priveste aceasta soseaua de centura, care reprezinta o prioriate pentru zalauani si toti cei care sunt obligati sa tranziteze Zalau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *