IGPR l-a numit pe Miron Stirb cu caracter temporar, seful IPJ Salaj

Potrivit unui comunicat emis de Politia Romana astazi: "Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 21 septembrie a.c., comisar-È™ef de poliÈ›ie Știrb Miron Aurel a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcÅ£ia de È™ef al Inspectoratului de PoliÈ›ie al JudeÈ›ului Sălaj.

rn

Miron Stirb are 49 de ani, este casatorit si are un copil si de profesie este inginer. De-a lungul carierei de peste 20 de ani in Politie, Miron Stirb a ocupat numeroase functii de conducere, din 22 decembrie 2014 pana ieri, 20 septembrie 2017 a fost imputernicit adjunct al ÅŸefului inspectoratului de PoliÅ£ie JudeÅ£ean Sălaj, timp de aproximativ 4 ani a fost sef Serviciul de InvestigaÅ£ii Criminale, doi ani a fost sef Biroul de InvestigaÅ£ii Criminale, cinci ani a fost OfiÅ£er specialist Serviciul de InvestigaÅ£ii Criminale, 3 ani a fost ofiÅ£er operativ Biroul Politiei Judiciare. Primul loc de munca a lui Miron Stirb a fost de inginer operator calculatoare, la firma S.C. INFORMATICS TRUST S.A. Bucuresti.

rn

Miron Stirb nu a terminat nici o forma de invatamant din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, insa a fost incadrat in politie din sursa externa. Miron Stirb are un Master in „Drept Penal si Procesual Penal Aprofundat”, Universitatea de Vest „Vasile Goldis”, Arad, a urmat Studii postuniversitare "Psihologie Judiciara", Universitatea „Babes-Bolyai” , Cluj-Napoca, Facultatea de Psihologie, in anul 2000 a urmat Studii postuniversitare "Siguranta circulatiei rutiere", Universitatea tehnica „Ghe. Asachi”, Iasi, are un Curs de formare "Informatica-ajutor analist programator", Centrul de pregatire în informatica, Cluj-Napoca, a urmat Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor din cadrul Universitatii Tehnice Cluj-Napoca, iar liceul la facut la Liceul de Matematica – Fizica din Zalau. stop_coloana

rn

Potrivit ultimei declaratii de avere completata in 7 aprilie, Miron Aurel Stirb are un teren intravilan in suprafata de 878 metri patrati in Zalau pe strada Crangului dobandit prin donatie. La cladiri are o casa in suprafata de 200 metri patrati construita impreuna cu sotia. La autoturisme are un Volkwagen Passat din 2003. NU are bijuterii sau bunuri cu o valoare mai mare de 5.000 de euro, nici datorii la banci sau plasamente, carduri, credite. La venituri Miron Stirb declara ca castiga ca adjunct al sefului IPJ Salaj, 95.928 lei anual, adica 7.993 lei pe luna. Sotia lui Stirb Mihaela declara ca castiga ca directoare la Gradinita nr. 11, 38.400 anual, adica 3.200 lei pe luna. La venituri mai declara suma de 1.008 lei, alocatia fetitei.

rn

Potrivit declaratiei de interese, Miron Stirb este mebru sindical in Corpul National al Politistilor si Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual.

rn

  

rn

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *