Horoscop 31.09.2019

Primim semnale din cer ca e momentul sa ne-alegem cu niste recompense si sa-ncepem lucruri care sa ne reprezinte, sa ne putem bucura de succes.

rn

FECIOARa

Poate bateti palma pentru o noua afacere si o sa aveti spor, dati si de o finantare consistenta si o sa va descarcati frumos. O sa bifati cateva reusite, se poate sa luati si bani, sa primiti si cadouri, sa faceti acele lucruri pe care vi le doreati cine stie de cand.

rn

BALANtA

E un moment bun sa puneti la punct relatia de cuplu si sa petreceti mai mult timp impreuna, ca sa nu va-nstraina?i. O sa va dati tot interesul sa va eliberati de niste greutati, atat la serviciu, cat si in viata personala, pot fi si niste probleme de sanatate care va macina.

rn

SCORPION

Poate ati pus la cale o excursie cu grupul, poate fi si un city break si sa va mai spalati retina ca sa va revina cheful de treaba. Se poate sa va alaturati unui grup si sa aveti preocupari deconectante, sa fie o munca creativa si care sa v-aduca niste beneficii de imagine poate.

rn

SaGETaTOR

Se poate sa primiti o invitatie de onoare la un meci, un spectacol, o petrecere cu fast si sa fie si in alt oras, e posibil. Aflati o confirmare, vi se da ok-ul pentru o activitate care sa va repuna in lumina reflectoarelor, sa capatati un titlu, o recunoastere publica.

rn

CAPRICORN

Se poate sa luati o decizie de viata in doi si sa legalizati relatia, sa deveniti si parinti, daca va doriti acest lucru. E cineva care insista sa va vedeti, poate e nevoie sa plecati in strainatate cu tren, avion si sa va bucurati de ospitalitatea gazdei, sa va si plimbati prin imprejurimi.

rn

VaRSaTOR

O problema de sanatate poate sa dispara daca va-ngriji?i mai mult, urmati un tratament si va odihniti. Poate urgentati un demers bancar si luati un credit, va cumparati casa, masina, platiti taxele scolare, sau aveti alte planuri care inghit bani multi.

rn

PEsTI

Se poate sa luati o hotarare de comun acord cu partenerul de cuplu si relatia va avea de castigat – stabilitate. Voi o sa descurcati, in sfarsit itele unei afaceri care v-a dat bataie de cap si o sa faceti rost de finantare, si totul o sa mearga ca pe roate.

rn

BERBEC

E posibil sa luati niste bani si sa-i faceti cuiva o surpriza placuta, sa puneti piatra de temelie pentru o noua relatie. Apar vesti bune, poate va scoate cineva la o plimbare si lanseaza si o invitatie pentru week-end sa plecati pe undeva in tarile vecine, sa schimbati peisajul.

rn

TAUR

O s-apara omul potrivit si pentru voi si o sa faceti echipa, o sa va cresteti frumos copiii pentru ca va plac mult. Se poate sa faceti un efort financiar pentru copii, nepoti, sa-i duceti intr-un parc de aventura, sa petreceti o zi intreaga impreuna, sa le-mpliniti o dorinta.

rn

GEMENI

Cineva pe care l-ati vrea in viata voastra va cauta si o sa aflati cu ce sentimente vine spre voi, daca sunt sanse sa fiti impreuna. Ar fi ceva evenimente la care-ati vrea sa participati zilele astea, aniversari, nunti, botezuri – vedeti cum stati cu timpul si cu banii, c-o sa fie cheltuiala.

rn

RAC

V-au ramas niste acte de parafat si o sa insistati sa le primiti pana la sfarsitul programului sa plecati linistiti in week-end. O sa rezolvati lucruri foarte importante si o sa scapati de rascolirile interioare, va dati un ragaz de respiro si incepeti proiecte noi, incitante.

rn

LEU

Va luptati de zor pentru un titlu, o functie si o sa fie cu succes – merita orice efort. E posibil sa vi se dea ceva nou de lucru, sa fie un proiect care promite bani frumosi de care-ati avea mare nevoie in perioada urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *