Furt filmat intr-un bar din Crasna

Trei barbati sunt acuzati de patronul unui bar din Crasna ca i-au furat marti seara aproximativ 200 de milioane de lei vechi. 

rn

Patronul barului, Erno Kovacs, care detine mai multe localuri in judet, spune ca se afla in bar, dar ca a adormit, iar cand s-a trezit aconstatat lipsa banilor. A anuntat politia si a pus la dispozitie filmarile e pe camerele de supraveghere.
Erno a postat ieri la miezul noptii pe facebook un mesaj, insotit de o fotografie cu suspectii, prin care cere sprijin cetatenilor pentru identificare hotilor:
"Ofer recompensa pentru identificarea unuia dintre acesti infractori, primul este la 1.60 m si schiop de piciorul stang, handicapat. Ei sunt din zona Crasna, Meseseni, Horoatul Crasnei, Huseni, Marin, Cizer, cam din aceste zone. Ofer recompensa frumoasa pentru identificarea unuia dintre acesti infractori. Telefon 0761.692.539", scrie patronul barului care a fost pagubit.
Purtatorul de cuvant al IPJ Salaj ne-a declarat ca Politia a inceput cercetarile, inclusiv pe baza imaginilor suprinse de camerele de supraveghere.
"Am fost sesizati prin apel la 112 in 17 octombrie in jurul orei 18:45, de numitul Erno Kovacs, ca din localul sau din Crasna persoane necunoscute i-au sustras o suma de bani de pe o masuta din interiorul localului. Prejudiciul estimat este de aproximativ 17.000 lei. Cercetarile la fata locului au fost facute de politistii Sectiei 6 Crasna. S-au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din interiorul localului si se fac cercetari pentru identificare faptuitorului sau a faptuitorilor", spune Tincuta Dumuta, purtatorul de cuvant al Politiei.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *