FILMARE SOCANTA! VITEZA UCIDE! Au aparut primele imagini ale cumplitului accident de pe strada 22 Decembrie din Zalau

ATENTIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL!

Accidentul produs luni, 29 iunie, pe strada 22 Decembrie din Zalau, soldat cu decesul unui barbat si ranirea a doua persoane, a fost surprins de camerele video din zona fostei Sectii de mobila a IPL.
Potrivit politistilor, o femeie care circula pe ruta Aghires-Zalau nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a pierdut controlul volanului.

About Author

20 Replies to “FILMARE SOCANTA! VITEZA UCIDE! Au aparut primele imagini ale cumplitului accident de pe strada 22 Decembrie din Zalau”

  1. Cat ghinion pt cei nevonovati.
    Si sa vrei, sa te chinui, nu cred ca nimeresti cu 100 km/h fix printre barele boxei de spalat masinile.
    Soferul vinovat sigur o facut ceva la volan, o fi accesat pilotu automat si viteza mare si nu o mai fi stiut sa il decupleze, desi la simpla apasare a franei se decupleaza automat.
    Ceva ii dubaș, imposibil sa circuli cu asa mare viteza in zona aia, nici cocalarii cu Bemveu sau motorete de viteza nu circula asa ciobaneste.

    1. Corecta observatie! Cat de inconstienta sa fi sa circuli cu asa viteza in zona ceea, cat de limitata sa fi sa nu poti controla o m,asina noua? Dovada ca omul de la tara, chiar patron fiind, dupa o anumita varsta este depasit de anumite noutati aparute pe masini! Daca esti limitat, daca nu poti coordona diferitele dotari a masinii, mai bine revino la o masina de nivelul tau de scolarizare si IQ-ul tau!

  2. Este patroana de la fibrex crasna proasta a mai facut un acciden f grav acuma vreo 2-3ani si daca nu era tara asta asa de corupta atunci handicapata asta nu trebuia sa aiba permis in ziua de azi si nu omora un om si lasa doi copilasi de 4 si 8 ani fara tata.

  3. Auzi vrajeala ca i sa blocat tocul pe acceleratie…daca va uita-ti unde a fost filmata se vede clar ca nu are pantofi cu tocuri.plus ca incerca sa sufle incet in alcolitest…ceva e putred la mijloc si fiind o afacerista mare in Zalau sigur va scapa usor…doar traim intr-o tara corupta pana la maduva oaselor..

  4. Adica cum apasa pedala cu tocuri ?!vrajeala ieftina.ganditi-va ca avocata ei a ajuns mai repede decat politia…in ce lume traim…a declarat prosta ca la intrare in zalau nu mai stie nimic ce sa intamplat!futu-ti mm de javra te-ai dat jos din masina si nici nu te-a interesat de victima ci de unde ti-e lovita masina n-ai avea noroc de familia ta cat vei trai….

  5. Un accident stupid si bizar. Am pierdut o singura data controlul asupra volanului, pentru ca a sarit o curea de la distributie, cred. Dar era pe autostrada si am ajuns acasa cu greu, am mers 140 de km asa. Ce se vede in imagini, este o masina si o femeie care habar nu are, pe ce lume traieste.

  6. Va dati seama ca fetita de 4ani si baietelul de 8ani cum isi asteapta sa intre taticul lor pe usa?ei habar nu au ca o handicapata la bagat in pamant pe saracul om.

  7. Asta se intampla cand o taranca ajunge patroana mare si din caruta ajunge direct in masini sofisticate si crede ca toata lumea este a ei si daca are bani poate sa faca ce vrea muschii ei.bata-te satana de proasta….

  8. Greu de acceptat, merita pedeapsa maxima dar judecati putin si nu fiti atat de rai si ganditiva că nici femeia nu si-a dorit asa ceva, cine doamne isi doreste? Necazul vine cand te astepti mai putin.

  9. Cand conduci cu 150km in oras este crima curata si mai ales ca a mai facut un accident f grav tot din cauza vitezei asa ca Vasile mai gandeste si nu mai vorbi prostii sau poate esti ceva neam cu ea.

  10. Cand sa dat jos din masina se uita unde şi-a lovit masina.de victima nici nu i-a pasat si-a chemat avocata care a venit ca gandul si ca vantul si a ajuns inaintea politistilor.asa ca nu o mai luati apatarea la scorpia asta ca este o femeie fara suflet avara de bani.cine o cunoaste stie ce zic…

  11. Pentru Ana: Uite ca eu o cunosc și nu de un an,doi,este o femeie buna,cu un suflet extraordinar.A greșit o sa plătească,a fost vinovata,știm,dar sa arunci cu vorbe așa aiurea asta nu înțeleg.Se gândește cineva ce traumatizata o sa rămână? Regret moartea bietului om,condoleanțe familiei îndurerate! Însănătoșire grabnica celor care au fost răniți.Si pentru cei care înjurați și o judecați stați dracului pe curul vostru și nu mai fiți atât prosti,parca va văd mergând in fiecare duminica la biserica, vorbind de D-zo,smeriți pana ieșiți de acolo.Bietul om care a murit nevinovat sigur ajunge in rai,dar voi comentaci prosti care va tot afișați cu biserica și credință voastră, aveți o singura șansa când muriți.Sansa voastră este sa nu existe Dumnezeu, căci dacă exista……ați pus-o!

  12. Pt asta cu obiectiv.mai dute in mm de panarama de ce nu zici ca in 4ani a avut proasta 9 accidente!precis ca esti neam cu ea ca puti a prostie si vrajeala de la o posta…

  13. Doi copii, o sotie, 2 parinti, o sora si multi prieteni, raman indurerati de pierderea unui om drag. Condoleante tuturor si multa mangaiere sufleteasca! Dumnezeu sa-l aseze cu Dreptii, pe cel adormit.
    In ceea ce o priveste pe doamna care a condus, sincer o compatimesc, dar sa incercam sa nu o judecam si sa aruncam cu asa vorbe urate, ca tuturor ni se poate intampla. Uneori, e suficienta o secunda de neatentie pentru o nenorocire. Doar dansa, sau poate nici chiar ea nu isi da seama ce s-a intamplat. Sa ne fie o lectie tuturor, si sa-i lasam pe cei indreptatiti sa faca dreptate. Desigur, am putea zice ca avand in vedere ca a murit un om, nu va fi niciodata dreptate, dar totusi, anumite lucruri se intampla fara sa le dorim si fara sa le putem controla…Multa putere de a trece peste toate, celor implicati in acest tragic eveniment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *