CSM Zalau a cucerit trei medalii la Cupa Romaniei!

Tenismenii de la Clubul Sportiv Municipal Zalau si-au depasit obiectivul pentru importanta competitie desfasurata saptamana trecuta chiar la poalele Mesesului. Astfel, Alesia Sferlea a fost imbatabila si a cucerit medalia de aur, in timp ce Camelia Chira a cucerit argintul si Demjen Eszter bronzul

rn

Saptamana trecuta, timp de patru zile, Zalaul a fost capitala sportului cu mingea de ping-pong. Aceasta, deoarece in perioada 10 – 14 octombrie la Sala de sport a Liceului Sportiv “Avram Iancu” a avut loc o noua editie a Cupei Romaniei de juniori III.
Competitia s-a desfasurat la doua categorii de varsta, cat. 8 – 10 ani si 11 – 12 ani (baieti si fete), iar la start s-au aflat peste 160 de participanti din toata tara, intre care si sportivi de la CSS Zalau si CSM Zalau.
Reprezentantii Salajului au avut rezultate bune si foarte bune, astfel ca la final judetul nostru se poate lauda cu trei medalii.
Cel mai notabil rezultat a fost cel realizat de oradeanca Alesia Sfarlea, cea care a cucerit Cupa Romaniei la categoria 11 – 12!!!
Aceasta, dupa ce in primavara talentata sportiva devenea campioana nationala la junioare III, in premiera pentru judetul nostru!
O alta performanta importanta a fost realizata de Camelia Chira, cea care la categoria 8 – 10 ani a cucerit medalia de argint.
Altfel spus, eleva lui Victor Puie a repetat istoria de la Campionatele Nationale de la Campulung, desfasurate la finalul lunii septembrie, atunci cand sportiva originara din Baia Mare devenea vicecampiona nationala.
in fine, Demjen Eszter a cucerit medalia de bronz la categoria 11 – 12 ani, dupa ce zalauanca reusise sa o elimine in sferturi pe vicecampioana nationala Beatrice Hila, de la Romgaz Medias!
Cu trei medalii noi in vitrina de trofee, obiectivul clubului condus de Silviu Muresan a fost indeplinit, ba chiar depasit.
“Fetele au avut o prestatie foarte buna. Noi ne-am propus una-doua medalii, iar CSM Zalau a reusit trei medalii. Nu putem decat sa fim bucurosi! Alesia a jucat in nota obisnuita, avand in vedere ca si la lotul national, castigase cu o saptamana inainte toate meciurile disputate in fata colegilor de lot. Asadar, ea are o mare disponibilitate. in ce o priveste pe Camelia Chira, ea a jucat mai bine decat in finala Nationalelor si a avut in ultimul act 1 – 0 la seturi si minge de set in urmatorul. Pana la urma, ea a pierdut cu 3 – 1. Argintul e bun, dar trebuie mai mult echilibru”, ne-a declarat Victor Puie.
La final, organizatorii – Federatia Romana de Tenis de Masa alaturi de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Salaj, au acordat medalii, diplome si cupe sportivilor.
Pentru reusita competitiei, au mai fost implicati trup si suflet reprezentantii Asociatiei Judetene de Tenis de Masa si CSM Zalau.
Cu aceasta ocazie, antrenorul Victor Puie a tinut sa multumeasca tuturor celor care sustin sectia de tenis de masa, in special grupului de firme ATHOS, dar si scolilor in care elevii invata si profesorilor acestora.

rn

Rezultatele complete:
Cat. juniori 8 – 10, baie?i:
1. Cristinel Podar (LPS Bistrita)
2. Vlad Sima (CSM Dunarea Giurgiu)
3. Patrik Racoczi (ACS Dumbravita)
4. Andrei Vitan (CSM Dunarea Giurgiu)
Cat. juniori 8 – 10, fete:
1. Andreea Jifcu (CSS Slatina)
2. Camelia Chira (CSM Zalau)
3. Andreea Baiasu (CSM Buzau)
4. Alexandra Dicu (CSM Buzau)
Cat. juniori 11 – 12, baie?i:
1. Patric Anghel (CSS Craiova)
2. Andrei Miroiu (CSM Buzau)
3. Adam Marton (LNM Targu Secuiesc)
4. Nicolae Achitei (CSTA Bucuresti)
Cat. juniori 11 – 12, fete:
1. Alesia Sferlea (CSM Zalau)
2. Alexandra Ionita (CSS Slatina)
3. Demjen Eszter (CSM Zalau)
4. Mara Moca (CS Romgaz Medias)

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *