decembrie 9, 2022

Claudia Constantinescu, intre cele mai bune marcatoare din Liga Naţională

Interul de la HC Zalău a înscris 97 de goluri în tur şi ocupă locul 4 într-un top al golgheterelor de pe prima scenă a handbalului românesc


În ultimele sezoane, Claudia Constantinescu a ajuns la o formă sportivă excelentă, fiind un mare câştig pentru HC Zalău. De altfel şi în acest campionat, interul Zalăului a devenit cea mai bună marcatoare, iar într-un top al golgheterelor se află pe locul 4.
 În cele 13 meciuri din tur, handbalista a marcat nu mai puţin de 97 de goluri, ceea ce înseamnă o medie de peste 7 goluri pe meci. Jucătoarea poate intra liniştit în cursa pentru titlul de golgheteră, pentru a doua parte de campionat având de recuperat 20 de goluri până la fotoliul de lider. 
 Acesta este ocupat de o fostă jucătoare de la Zalău, este vorba de Roxana Han, cea care a marcat 117 goluri în turul de campionat. Pe locul doi se clasează Cristina Zamfir de la Corona Braşov cu 110 reuşite, iar podiumul este închis de către Alexandra Andrei, o handbalistă de la nou-promovata HC Alba Sebeş.      

Clasamentul celor mai bune marcatoare din Liga Naţională: 
1. Roxana Han (CS Măgura Cisnădie)   117 stop_coloana
2. Cristina Zamfir (Corona Braşov)      110
3. Alexandra Andrei (HC Alba Sebeş)    98
4. Claudia Constantinescu (HC Zalău)   97 
5. Irina Glibko (HCM Roman)                 93
6. Andreea Enescu (Unirea Slobozia)   86
7. Marina Dmitrović (CSM Ploieşti)       85
8. Jasna Tošković (HCM Roman)           75
9. Mihaela Ani Senocico  (HCM Rm. Vâlcea)  70
10. Ada Moldovan  (HC Dunărea Brăila)         69

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *