De Ziua Culturii Naționale, doi dintre salvatorii neamului vor veni pentru a se întâlni cu publicul la Zalău. Anunțul a fost făcut de către europarlamentarul Cristian Terheș, care spune că sâmbătă, 15 ianuarie, va fi în Zalău împreună cu liderul AUR, George Simion.

Ca să fim convinși de apropierea dintre cei doi luptători pentru libertățile românilor, în țară și în lume, europarlamentarul a pus și o poză făcută la sediul PNȚ-CD Sălaj la sfârșitul anului, însoțită de următorul text: ”Am avut plăcerea de a-l primi pe data de 31 decembrie 2021, la sediul PNȚCD Sălaj din Zalău, pe George Simion, co-președinte AUR, în timp ce acesta era în trecere prin județ, ocazie cu care am discutat o serie de subiecte de interes comun. Ne-am mai intersectat prin țară în ultimii 2 ani, însă era culmea ca acum, trecând prin Zalău, în timp ce venea din Maramureș, să nu ne fi revăzut. Pe data de 15 ianuarie va fi o întâlnire cu publicul la Zalău, la care voi participa împreună cu George Simion”.

Abia așteptăm să ne împărtășim din patriotismul local al celor doi, cu atât mai mult cu cât sunt din nou restricționate evenimentele, pe bază de creștere a incidenței Covid. Desigur, fiind o conspirație mondială și dictatură medicală, oamenii liberi din Sălaj sunt așteptați să combată împreună, în memoria lui Eminescu, tertipurile ocultei mondiale în dulcele stil patriotard consacrat de cei doi. La următoarea întâlnire așteptăm concertul Șoșoacă, poate de 15 martie.