Campioana Romaniei la handbal feminin sosește la poalele Meseșului

HC Zalău și CSM București se duelează mâine, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Zalău într-un joc contând pentru etapa a V – a a Ligii Naționale la handbal feminin. Partida va fi oficiată de cuplul de arbitri format din Adrian Nacu și Adrian Rucoi din Mureș.

HC Zalău – CSM București
Vineri, ora 18.00, Sala Sporturilor din Zalău


Partidă extrem de dificilă pentru HC Zalău în etapa de la finalul acestei săptămânii. Formația antrenată de profesorul Gheorghe Tadici întâlnește vineri după-miază, de la ora 18.00 campioana României, CSM București, într-un joc contând pentru cea de-a cincea e-tapă a Ligii Naționale la hand-bal feminin.
Managerul echipei zălăuane Gheorghe Tadici a a-firmat referitor la duelul cu echipa campioană, că HC Zalău va încerca să facă un joc prin care să se ridice la nivelul.
”Ne așteaptă un joc foar-te dificil cu CSM Bucureș-ti, în care noi vom încerca să ne ridicăm la nivelul lor. Va fi foarte greu având în vedere că formația bucureș-teană are un lot foarte valo-ros format din 11 jucătoare străine de echipă naționalăplus alte câteva jucătoare din echipa României. Fair-play-ul ne obligă să ne apărăm șansele cât putem noi mai bine și o vom face. Sigur că bucureștencele au prima șansă însă poate vom prinde noi o zi foarte bună stop_coloana și ele o zi foarte proastă și atunci orice este posibil. Important este să participăm și noi la acest spec-tacol și să-i mulțumim pe spectatorii prezenți în sală”, ne-a declarat managerul zălăuan Gheorghe Tadici.
Înaintea jocului HC Zalău ocupă locul cinci, în clasament cu nouă puncte în timp ce CSM București se află pe poziția a doua cu 12 puncte.
Partida va începe la ora 18.00 în Sala Sporturilor din Zalău, iar prețul unui bilet de intrare la meci este de 8 lei. Vă reamintim că HC Zalău a pus în vânzare și abonamente cu prețuri între 40 – 100 de lei. Casa de bilete va fi deschisă azi 15 – 16 și mâine începând cu ora 15. 00.

Programul complet al etapei a V – a
HCM Roman – SCM ”U” Craiova,
HC Alba Sebeș – ”U” Alexandrion Cluj,
HC Zalău – CSM București,
Corona Brașov – CSM Ploiești,
Rapid București – Măgura Cisnădiei,
HC Dunărea Brăila – HCM Baia Mare,
HCM Rm. Vâlcea – CSM Unirea Slobozia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *