Boska Arnold vrea sa renasca tocmai in Germania!

Vazut ca un mare talent pe vremea când era junior, fostul “argint viu” al formatiei CS Barcau Nusfalau s-a stins rapid, desi a a trecut si pe la Sanatatea Cluj, Unirtea Jucu sau FC Zalau. La vârsta de 23 de ani, fotbalistul originar din Simleu Silvaniei vrea sa revina în prim-plan la o echipa din ligile inferioare ce are colaborare cu Schalche 04


Se stie ca în Salaj, suprematia la juniorii din Liga a IV-a a fost detinuta de catre CS Barcau Nusfalau, atâta vreme cât de echipa s-a ocupat Adrian Damian, împreuna cuCiprian Grecu. Prin mâinile celor doi au trecut mai multi juniori talentati, iar unul dintre ei a fost Boska Arnold. La vremea respectiva, simleuanul era vazut un mare talent, iar jucatorul a dat probe la Chievo Verona, dar si prin Belgia.

În cele din urma, Boska Arnold a ajuns doar la Sanatatea Cluj, în Liga a III-a, iar pentru un sezon a îmbracat si tricoul celor de la Unirea Jucu. În vara a fost aproape sa semneze cu FC Zalau, însa si-a luat inima în dinti si a plecat la munca în strainatate, mai exact în Germania. Fotbalul i-a dat o noua sansa jucatorului originar din Simleu Silvaniei, care din toamna joaca pentru BSC Rheda.

Chiar daca este vorba de o echipa de amatori, dintr-o liga inferioara, Boska Arnold se simte excelent la noua sa formatie, unde poate împaca atât locul de munca, cât si fotbalul. La cel de-al doilea capitol, deocamdata doar la nivel de amatori, însa salajeanul considera ca pentru el este un nou început.

“Cu noroc si cu ajutorul lui Dumnezeu poate voi ajunge acolo unde îmi doream la început, desi pe parcurs am renuntat. Cu totii suntem amatori, iar echipa activeaza în Liga a III-a pe zona aceasta. Suntem în primele trei locuri si ne batem la promovare, iar daca vom reusi acest lucru altfel se va pune problema. Deocamdata, pe lânga fotbal mai muncesc la un abator fiindca nu pot sa traiesc doar din asta”, ne-a declarat Boska Arnold, cel care are în echipa si colegi care în România au activat la nivel de Liga a II-a si Liga a III-a.

Boska Arnold: “Multe echipe din Liga a II-a din România ar vrea sa joace pe un teren ca si al nostru”

Desi este doar o echipa de amatori, BSC Rheda se poate lauda cu conditii de nivelul ligii secunde din România, daca nu chiar mai bune. “Avem conditii foarte bune si multe echipe din Liga a II-a din România ar vrea sa joace pe un teren ca si al nostru. Avem un stadion de 3.000 de locuri, cu gazon sintetic, dar si nocturna. Oamenilor de aici le place fotbalul si sunt meciuri când stadionul este plin. Pot spune ca primele 3 – 4 echipe din aceasta liga ar fi în primele locuri din Liga a III-a din România. Sunt si echipe mai slabe, dar nivelul este destul de bun. La noi însa patronul echipei este foarte pasionat de fotbal si este si actionar la Schalche 04”, ne-a informat fotbalistul. stop_coloana

“Eu sunt singurul vinovat ca nu am ajuns mai sus în fotbalul din România”

Chiar daca a pierdut câteva “trenuri” care sa îl duca spre fotbalul mare, Boska Arnold nu dezarmeaza si îsi propune sa se pregateasca în continuare, mai ales ca are doar 20 de ani si mai poate ajunge la un nivel mult mai înalt.

“Si de la aceasta echipa de amatori voi putea avansa, mai ales daca promovam într-o liga mai buna si ma voi pregati. Si în România am avut multe momente frumoase, dar si neplacute, fiindca asa a fost mersul. Nu învinovatesc pe nimeni pentru ca nu am ajuns mai sus. Eu sunt singurul vinovat ca nu am avut curajul sa îmi iau inima în dinti si sa plec la drum spre fotbalul mai bun. Poate aveam noroc. Acum e târziu sa regret si nu îmi ramâne decât sa ma pregatesc, caci poate într-o zi voi ajunge unde mi-am dorit când m-am apucat de fotbal”, a spus acesta.

Ultima echipa din Salaj la care a fost legitimat Boska Arnold a fost Unirea Mirsid, careia simleuanul îi tine pumnii în lupta pentru titlu, chiar daca Unirea se lupta pentru campionat si cu CS Barcau Nusfalau, formatie la care jucatorul a evoluat în doua rânduri. “Dupa ce transferuri a facut Unirea Mirsid, cred ca va câstiga campionatul. Le urez succes si astept de la colegii mei un tricou de campion. Îmi este dor de ei si de atmosfera din vestiar”, a încheiat talentatul jucator.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *