250 de copii descoperă, în această perioadă, magia Școlii de Vară „Porolissum”. Proiectul, finanțat de administrația județeană, a ajuns la cea de-a opta ediție

„Școala de Vară <Porolissum> a ajuns la a opta ediție, timp în care numărul copiilor participanți a crescut de la 30, la 250. Acest lucru a fost posibil datorită sprijinului oferit de oameni cu suflet mare, care au înțeles importanța acestei inițiative și ne-au întins o mână de ajutor. Consiliul Județean Sălaj se numără printre susținătorii noștri, un partener de încredere care a contribuit la transformarea vacanței acestor copii într-o adevărată școală a veseliei, creativității și a bucuriei de a petrece timp împreună. Un sincer „Mulțumesc!” pentru sprijinul lor constant și pentru că ne sunt alături în fiecare pas al acestei călătorii minunate”, spune preotul paroh Traian Claudiu Nechita, de la Parohia Ortodoxă „Porolissum” – Zalău.

Școala de Vară „Porolissum” este un proiect al Parohiei „Pogorârea Duhului Sfânt” din Zalău, derulat în această săptămână în colaborare cu Episcopia Sălajului, Consiliul Județean Sălaj și Liceul Ortodox „Sf. Nicolae” Zalău – Oficial, finanțarea fiind asigurată și din bugetul propriu al județului, prin Programul de finanțare a activităților sportive, de tineret și recreative.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aproximativ 250 de copii din municipiul Zalău sunt protagoniștii unor aventuri pline de culoare și veselie. De la ateliere de pictură, modelaj și desen, la competiții sportive, de la jocuri pline de voie bună, la drumeții pitorești, fiecare moment petrecut la Școala de Vară „Porolissum” îi ajută pe cei mici să își dezvolte pasiunile și să își creeze amintiri de neuitat.